Lepsie zabezpecenie PC
Lepsie zabezpecenie PC
Zdravim, pisem ohladom zabezpecenia PC resp. lepsieho zabezpecenia PC pri pripojeni do internetu (pevnu verejnu IP), kedze budem priamo "visiet" na nete tak by som potreboval poradit nejaku najlepsiu moznost (software) ako zabezpecit PC. Alebo nejaku inu moznost ...
Mam router NETGEAR WGR614
Windows 7
Vdaka.
Mam router NETGEAR WGR614
Windows 7
Vdaka.
Naposledy upravil/-a Fester182 v Ut 02. Mar, 2010, 09:20, upravené celkom 1 krát.
PS4 + OPTOMA HD 141X
Ked ta tlaci topanka, tak ju nevyzuvaj, skus ju rozchodit
Re: Lepsie zabezpecenie PC
Dobrý firewall. Napríklad Comodo.
A máš firewall v routry?
A máš firewall v routry?
jedna sa o tento router
http://www.netgear.com/Products/Routers ... GR614.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
//Double firewall protection from external hackers attacks //
http://www.netgear.com/Products/Routers ... GR614.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
//Double firewall protection from external hackers attacks //
PS4 + OPTOMA HD 141X
Potom je to OK.
Len ešte dobrý softwarový firewall. Pozri toto: http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/view ... 39&t=59781" onclick="window.open(this.href);return false;
Len ešte dobrý softwarový firewall. Pozri toto: http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/view ... 39&t=59781" onclick="window.open(this.href);return false;
OMG naistaluj si najnovsieho avasta je free a mas all in one.FW nepouzivam ani ja a nikdy som nemal problem, fakt niekedy nechapem ze co by som musel spachat aby mi fw pomohol....
ja pouzivam windows firewall, aj tak je to jedno lebo jedine co mi robi ze mi zablokovava programy a potom pri ich spustani mi naskakuju otravne tabulky typu "tento program može poškodit váš počitač, chcete ho spustiť ?"
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 12 mini
PS5 Slim
PS5 Slim
vdaka za rady pani ...
PS4 + OPTOMA HD 141X
Avast free má len AV. Až platený Internet Security má FW.Broslowski napísal:OMG naistaluj si najnovsieho avasta je free a mas all in one.FW nepouzivam ani ja a nikdy som nemal problem, fakt niekedy nechapem ze co by som musel spachat aby mi fw pomohol....
... no a?Ako som napisal FW je imho pre bezneoho pouzitela zbytocnost
Nie.
FW je najdôležitejší bezpečnostný prvok počítača.
budem to riesit kupou WL-500 + 1TB HDD a budem mat aspon doma ftp shh ... a podobne veci server.
... kedze aj preto si davam verejnu IP.
... kedze aj preto si davam verejnu IP.
PS4 + OPTOMA HD 141X
Nesuhlasim, presvec ma o tom. 4 roky nemam fw a nic....mi*so napísal:Nie.
Poznám ľudí čo nemajú FW mesiac a niečo.
Sú aj užívateľsky prívetivé FW ktoré sa nepýtajú. Napríklad Norton Firewall ktorý je obsiahnutý v balíku Norton Internet Security.
Sú aj užívateľsky prívetivé FW ktoré sa nepýtajú. Napríklad Norton Firewall ktorý je obsiahnutý v balíku Norton Internet Security.
Norton Internet Security je bez prepacenia najvacsi SHIT aky si uzivatel moze do PC pustit Festo ani to neskusaj isntalovat prosim ta...
A čo Eset Smart Security? Od prvého počítača používam produkty Eset a nemal som doteraz problém a ESS už má aj antispam a firewall v sebe... Až na to, že stoji dva litre na tuším rok...
We'll bang, ok?