cvrlikajuci zdroj
cvrlikajuci zdroj
zdravim, vcera som kupil zdroj corsair vx450 a mam taky maly problem, môj pc je vcelku tichy a jedine co pocujem je cvrlikanie zdroja ked pracujem na ploche, internete atd. proste idle....je to chyba?...pripadne je to bezne?...nieco som otom uz cital davnejsie v nejakom topicu....totiz tento zdroj som uz vlastnil a nerobil to. dakujem
Re: cvrlikajuci zdroj
hmm, to sa nikto stymto problemom nestretol?...ono najviac mi vadi, ze to robi iba v idle, kedze vtedy je pocitac uplne tichy a dost to pocut
- QlimaxXx
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 03. Júl, 2009, 13:59
maš multimeter ? pomeraj napetia na kazdej vetve ,,, 12V,5V,3.3V atd
hmm no mohol by som ho zohnat, kamos je elektrotechnik....len mi prosim ta vysvetli, ze ako sa to robi...resp. nemam ponatia co su vetvy, ak mam byt uprimny, elektrika je premna dost vzdialeny pojem
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
stym sam nic nezrobis,odporucam RMA..
mne robil to iste,tak som ho rozobral,porusil zarucnu plombu,naolejoval vetrak a odvtedy ziaden cvrkot..
mne robil to iste,tak som ho rozobral,porusil zarucnu plombu,naolejoval vetrak a odvtedy ziaden cvrkot..
aha, cize je to problem vetraciku?...lebo ak to nema dopad na funkcnost tak by som ho este tyzden pouzival a potom dal na RMA, no ak by mi to malo odfajcit komponenty tak ho dam na RMA kludne hned v pondelok
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
to ti neviem ci je to vetrak,je to len pravdepodobne..u mna bol ten zvuk dost periodicky..akoby sa pravidelne tocilo nejake stare koliesko a cvrlikalo
ten isty problem som mal s corsair HX520, dal som reklamovat a dali mi novy kus pri ktorom tiez pocujem jemne cvrkotanie ale len na zaciatku a potom je to ok, cize odporucam reklamovat
nj, presne, ako keby tam nieco strkotalo alebo take nieco...r.b.class napísal:to ti neviem ci je to vetrak,je to len pravdepodobne..u mna bol ten zvuk dost periodicky..akoby sa pravidelne tocilo nejake stare koliesko a cvrlikalo
ok, tak dam na vase rady a poslem to v pondelok na reklamacku, aj tak sa blizsia matury, cize mozno vdaka tomu zmaturujem
dakujem
tak vcera som to dal na RMA takze uvidim ako to dopadne, potom to tu aj napisem...ale myslim, ze by to mali reklamovat, do popisu reklamacky som dal zruba toto: Zdroj v idle vydava rusive cvrlikave zvuky a vzhladom nato, ze ma byt ultra tichy a aj cela moja zostava je ultra ticha, tak ma to pri praci rusi....atd....myslim, ze by to malo prejst
reklamacia uznana, zdroj vymeneni za novy kus, ktory je v poriadku...dakujem vsetky za ich reakcie