ahojte. rozmyslam ze si kupim cd key na cs1.6 http://www.progamingshop.sk/counter-str ... 36679.html" onclick="window.open(this.href);return false; alebo CS:source http://www.progamingshop.sk/counter-str ... 37049.html" onclick="window.open(this.href);return false; len mam par otazok.
1. ked aktivujem CD key na steame potom si instalacku stade stiahnem zdarma ?
2. ked stiahnem hru zo steamu tak si ju mozem ulozit kde chcem alebo sa ulozi len do priecinka so steamom ?
3. ked budem robit reinstal winu tak hru si budem moct staihnut znovu alebo si mam zalohovat cely nainstalovany steam - za predpokladu ze ta hra nejde ulozti inde.
daakujem dobredu za odpoved.
STEAM - pomoc
STEAM - pomoc
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 12 mini
PS5 Slim
PS5 Slim
- Martan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Re: STEAM - pomoc
1) Ano po vlozeni CD key sa ti hra priradi k tvojmu uctu na Steame a mozes si ju cez Steam stiahnut
2) Bohuzial hry sa instaluju do instalacneho adresaru Steamu
3) Ano, hru si mozes opatovne stiahnut neobmedzene krat. Je moznost si odzalohovat instalacku tej hry z aplikacie Steamu aby si ju znova nemusel stahovat.
2) Bohuzial hry sa instaluju do instalacneho adresaru Steamu
3) Ano, hru si mozes opatovne stiahnut neobmedzene krat. Je moznost si odzalohovat instalacku tej hry z aplikacie Steamu aby si ju znova nemusel stahovat.
Spoiler: ukázať
aha cize instalacku si mozem dat hocikde ale nainstaluje sa do priecinku so steamom az som dobre pochopil. a este jedna otazka keby som napriklad v buducnosti stahoval nejaku vacsiu hru napr. okolo 10 gb tak sa to musi stahovat v kuse alebo to je nejako rozdelene?
//a este ze keby som si kupil napriklad novy pocitac tak mozem aj tam fungovat s tym istym STEAM kontom, iba si tie hry stiahnem ze ?
//a este ze keby som si kupil napriklad novy pocitac tak mozem aj tam fungovat s tym istym STEAM kontom, iba si tie hry stiahnem ze ?
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 12 mini
PS5 Slim
PS5 Slim
- Martan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Ano.w3r1k napísal:aha cize instalacku si mozem dat hocikde ale nainstaluje sa do priecinku so steamom az som dobre pochopil
Download hry sa ti po vypnuti Steamu pauzne, ked ho znova pustis tak to pokracuje v stahovani...
Hry sa ti viazu na tvoje Steam konto, hocikde sa s nim prihlasis tak si ich mozes znova stiahnut a hrat.
Spoiler: ukázať