Projekt: Wood case
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Re: Projekt: Wood case
Nerozumiem. Myslis si ze on tam nalepil dreva a potom ich takto odyhoval? z tejto vety mi to vychadza : "tak to je snad jedno ci hrubu srkinu nastrieka alebo ju odyhuje" imo tie platy niesu hruba skrina ale normalne bocnice atd. nie?
Spoiler: ukázať
z dreva je len holi rám ten plášť je plávajúca podlaha kde som pospájal viac kusou a vyzeral potrebne časti, bočnice budú tiež z plávajúcej podlahy, prední panel a vrch bude vyrobení z plexiskla a tahokovu alebo ak zoženiem perforovaní plech
zatiaľ plánujem striekať všetko okrem bočníc ale to sa ešte uvidím ako to cele bude vyzerať...
zatiaľ plánujem striekať všetko okrem bočníc ale to sa ešte uvidím ako to cele bude vyzerať...
Zostava:
Drevo je izolant dost vysokej akosti cize bratu teplo neprepusti ) o teploty postarane )
- charonme
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 16. Aug, 2004, 14:00
tepelna izolacia: len velmi minimalne percento chladenia pc spociva v prestupe tepla cez steny skrine, snad okrem pevne prichytavanych hdd a zdroja (ak ten velmi kuri). Ak tam bude dostatocny prietok hlavne okolo disku a zdroja tak da skrina moze byt kludne aj z zatepleneho polystyrenu a teploty to nijak neovplyvni.
drevo, dyha, plavajuca podlaha: laminatove plavajuce podlahy su vnutri trosku procesovanej drevenej hmoty a na povrchu je plastova fotka imitujuca farbu a vzorku dreva, takze na pohlad by to bolo to iste ako nalepit fotku dreva na kovovu skrinu. Ina vec by bola keby ta podlaha bola dyhovana (~milimeter realneho dreva na povrchu) a nie laminatova, alebo este lepsie masiv, ale to je uz iny luxus
inak plavajuca podlaha na pc sa mi zda dost originalny napad, drzim palce!
drevo, dyha, plavajuca podlaha: laminatove plavajuce podlahy su vnutri trosku procesovanej drevenej hmoty a na povrchu je plastova fotka imitujuca farbu a vzorku dreva, takze na pohlad by to bolo to iste ako nalepit fotku dreva na kovovu skrinu. Ina vec by bola keby ta podlaha bola dyhovana (~milimeter realneho dreva na povrchu) a nie laminatova, alebo este lepsie masiv, ale to je uz iny luxus
inak plavajuca podlaha na pc sa mi zda dost originalny napad, drzim palce!
Zdroj: PicoPSU-120-WI-25
- Lord Anakin
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 29. Apr, 2008, 14:00
ja som zvedavy na dalsi postup a potom na teploty ... polemizovat o tom ze budu zle je nemiestne podla mna ... mozno budu 4x120 na nasavani a 4x120 na vyfuku a a bude chladit nejaky atom ... ako som povedal cakam na dalsie info ako projekt stoji a co sa dalej robi... ale chvalim urcite snahu o nieco nove ...
Ako už charonme napísal, v teple by som problém nevidel, ak bude dobrý airflow, teploty budú úplne v pohode, koľko skriniek máš vnútri povytlmovaných kadejakými tepelnými (primárne zvukovými) izolantami a teploty v nich nie sú nijak neobvyklé. A skrinky nie sú kovové kvôli lepšiemu odvodu tepla.
Sú kovové kvôli EM tieneniu, takže tam by som videl problém.
Sú kovové kvôli EM tieneniu, takže tam by som videl problém.
- charonme
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 16. Aug, 2004, 14:00
to EM tienenie je mozno tiez trochu overrated, verim ze ma svoju podstatu ale asi nie pre uplne kazdeho a v kazdych aj neextremnych podmienkach. Niekolko rokov uz ficim tak ze mam pocitace bez skrinky - zakladnu dosku polozenu na stole alebo krabici od skrinky a zatial sa mi nestalo nic take co by nasvedcovalo problemu s EM (ne)tienenim.
Zdroj: PicoPSU-120-WI-25