blikanie lcd

Všetko o monitoroch CRT, LCD paneloch...
wampyr
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: So 13. Dec, 2008, 17:02

blikanie lcd

Príspevok od používateľa wampyr »

Cafte,
kupil som monitor iiyama prolite E2607WS 27" a mam problem s blikanim. Dochadza k tomu ze monitor sa pocas prace/hrania sam ako keby na 2 sekundy vypne a potom sa znova zapne. Frekvencia tohto javu je nahodna ..... niekedy to spravi 3x za polhodiny a inokedy 1x za 2-3 hodiny. Myslel som, ze je to starymi drivermi a pod. tak som preinstaloval Win (robilo to aj pocas instalacie), po nainstalovani driverov na novy win sa mi vo Vlastnosti/Nastavenie zobrazil nazov monitora a grafickej karty (PLE2607WS na Radeon 1600/1650 Series) a problem nachvilu zmizol...lenze nejak sa tam znova objavilo len Monitor Plug and Play na Radeon 1600/1650 Series a problem sa znova objavil. Neviete niekto ako sa toho zbavit? Stiahol som si aj drivery na monitor zo stranky vyrobcu ale neviem ich nainstalovat (neni tam ziadny setup, exe a som lama). :wallbash:

Monitor je pripojeny k pc cez DVI a k Xboxu360 cez HDMI (hral som malo a objavilo sa to tam tiez ale tusim iba raz).
Používateľov profilový obrázok
calimerostv
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 08. Jan, 2010, 15:41

Re: blikanie lcd

Príspevok od používateľa calimerostv »

v xp sa to robi cez nastavenia grafiky (prave tl mysi na ploche) vlastnosti, tam najdes tabulku kde je rozlisko tam je dole nieco ako podrobne nastavenia (nemam uz xp nepamatam presne) a v nich je zalozka monitor, vyberes aktualizovat ovladac (alebo zmenit) a cez to ich najdes tam kde si ich stiahol na disku a nainstalujes
Intel i5-2500k (Scythe Ninja 2 B), MSI Z68A-G43 (G3), ASUS STRIX-GTX970-DC2OC-4GD5, Asus Xonar DS, Intel SSD 330 180 G, RAM 8G Kingston HyperX blue DDR3 1333 Mhz + 8 G Kingston HyperX Fury blue 1600 Mhz, HDD Samsung 154UI, 753LJ+ SSD OZC Vertex 2 cache, Fractal Design Define XL (NOCTUA NF-P14, NF NFS12B, 2 x NF-A14 PWM, NF-P12 PWM), Corsair 650W TX, LCD : HP LP2475w, 27" BenQ XL2720Z, AUDIO SAMSUNG HW-C 560 S/EDC, Microsoft NE 4000, Logitech G500s, projektor BENQ 710ST
wampyr
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: So 13. Dec, 2008, 17:02

Re: blikanie lcd

Príspevok od používateľa wampyr »

diky, ale testoval som to na integrovanej grafike cez vsetky 3 vstupy a islo ok....to iste u kamosa secko ok....ok je to aj na hlavnej grafike cez D-sub a hdmi len dvi blbne tak najskor bude chyba vo vystupe dvi na grafike. Mozete lock.

Návrat na "Monitory a zobrazovacie zariadenia"