Ati mobility radeon 3470HD rady ohladne tejto GK
Ati mobility radeon 3470HD rady ohladne tejto GK
Zdravim pani.
Idem sem po radu.
Mam lenovo R500 s grafickou kartou Ati mobility radeon 3470HD, ficim na najnovsich 10.3 catalystoch a ako win pouzivam win 7 32 bit Profesional.
Moj problem spociva v tom ze karta je neustale v akomsi powersaver mode aj ked mi bezi nejaka ta hra.Jenoducho mi Gpu Z hlasi neustale GPU core clock 337 nech robim co robim.Vsetko samozrejme nastavene na maximalny vykon, no karta sa nepretaktuje na defaultnych 680mhz...
Vi eniekto poradit prosim?
Idem sem po radu.
Mam lenovo R500 s grafickou kartou Ati mobility radeon 3470HD, ficim na najnovsich 10.3 catalystoch a ako win pouzivam win 7 32 bit Profesional.
Moj problem spociva v tom ze karta je neustale v akomsi powersaver mode aj ked mi bezi nejaka ta hra.Jenoducho mi Gpu Z hlasi neustale GPU core clock 337 nech robim co robim.Vsetko samozrejme nastavene na maximalny vykon, no karta sa nepretaktuje na defaultnych 680mhz...
Vi eniekto poradit prosim?
Naposledy upravil/-a ANONYM_a7 v Pi 26. Mar, 2010, 21:39, upravené celkom 1 krát.
- Borec
- Deaktivovaný
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
Re: Ati mobility radeon 3470HD .. GPU len na 337mhz...
Skontroluj nastavenie ATI Powerplay či máš v danom režime napájania nastavený maxmimal performance mód
samozrejme ze mam , pisem to aj hore
Dalsi napad?
Dalsi napad?
- Borec
- Deaktivovaný
o nastavení v catalyste nebola u teba reč, tak sa radšej pýtam
U mňa je zistenie rovnaké. GPU-z hlási somariny. teda ako keby ukazoval polovičný takt. Keď som kartu taktoval v GPU Clock Tool, tak pri slideroch som mal polovičný takt ale v kolónke real taktu mi ukazovalo takt 2x taký. Takže myslím že je to len len blbým GPU-z.
Je to teda normálne
BTW myslíš že je to pomalé? Tak si zvykaj ale OC tomu u mňa pomohlo cca 35% vo výkone
U mňa je zistenie rovnaké. GPU-z hlási somariny. teda ako keby ukazoval polovičný takt. Keď som kartu taktoval v GPU Clock Tool, tak pri slideroch som mal polovičný takt ale v kolónke real taktu mi ukazovalo takt 2x taký. Takže myslím že je to len len blbým GPU-z.
Je to teda normálne
BTW myslíš že je to pomalé? Tak si zvykaj ale OC tomu u mňa pomohlo cca 35% vo výkone
OC na notase?... noo pome teda pomaly ako na to porad:-) budem ti vdacny
A nezda sa mi to pomale ale tych 35% beriem:-)
A nezda sa mi to pomale ale tych 35% beriem:-)
- Borec
- Deaktivovaný
http://www.techpowerup.com/downloads/13 ... iew_1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
môžeš skúšať koľko dá tebe záleží od chladenia a od kusu... ak ti to už bez OC lezie vo furmarku cez 75st na GPU tak kašli na to
môžeš skúšať koľko dá tebe záleží od chladenia a od kusu... ak ti to už bez OC lezie vo furmarku cez 75st na GPU tak kašli na to
lenz eked dam aplikovat takty tak to spravi to ze ich vrati na povodnu hodnotu a nic sa nenatakti
no uz mi to facha... na kolko si dal tu tvoju?
takze nad 68 stupnov som sa na 720mhz na jadre nedostal.... skusat dalej?
no uz mi to facha... na kolko si dal tu tvoju?
takze nad 68 stupnov som sa na 720mhz na jadre nedostal.... skusat dalej?
- Borec
- Deaktivovaný
ja som dal na jadre 840MHz až 860MHz pri cca 75st myslím. Pamäte si nepamätám, už OC nepoužívam lebo nehrám
ty kokos to je dost krute OC no bijim bojim uvidime:-)
Zatial dii budem reportovat ako som dopadol a ci som nevyhorel
Zatial dii budem reportovat ako som dopadol a ci som nevyhorel
- Borec
- Deaktivovaný
OK, no len uváž že je to noťas a ten je každý iný. takže môj výsledok má pre teba prakticky nulovú hodnotu
na druhej strane tieto mobility čipy sú dobrý clockery... Tam prakticky ani nemá čo kaziť OC. Tých pár shaderov znesie moc
na druhej strane tieto mobility čipy sú dobrý clockery... Tam prakticky ani nemá čo kaziť OC. Tých pár shaderov znesie moc
tak mam book z popisu a zatial to facha.. no pamate si moc netrufam, nemas ani sajnu ze na kolko si dal? inak narast vykonu je dost ze velky som dost prekvapeny:-)
- Borec
- Deaktivovaný
práve taktenie pamätí tomu pomáha hodne tiež
netuším ale fakt... ale nejakých 100MHz to šlo určite hore. neviem či som to nemal na 800/650
však skúšaj a uvidíš
//sapo:
čítaj sakra
//
už vidím jak to niekomu skape a bude na mňa že jaké finty tu ja radím
netuším ale fakt... ale nejakých 100MHz to šlo určite hore. neviem či som to nemal na 800/650
však skúšaj a uvidíš
//sapo:
čítaj sakra
//
už vidím jak to niekomu skape a bude na mňa že jaké finty tu ja radím
Naposledy upravil/-a Borec v Pi 26. Mar, 2010, 12:46, upravené celkom 3 krát.
Cez co to taktujete? Vysksuam aj ja na mojom notase.
poradim lenjednu vec k tomu, ked je zapnuty ten OC tool nedavajde notas do sleep rezimu lebo po nasledom prebudeni vytuhne
ako zatia ide vsetko rock stable, v podstate sa to oplati ale fakt len kratkodobo pocas hrania inak v tom zmysel nevidim.
ako zatia ide vsetko rock stable, v podstate sa to oplati ale fakt len kratkodobo pocas hrania inak v tom zmysel nevidim.
- Borec
- Deaktivovaný
však o to ideale fakt len kratkodobo pocas hrania inak v tom zmysel nevidim.