Stava sa mi to iba pri niektorych strankach, ze proste akonahle ich dam prehrat mi vypise Chybu a to bud,
a) Zlyhal doplnok Microsoft Windows Media Player Firefox Plugin
b) Zlyhal doplnok Shockwave Flash
---
Robi mi to bez ohladu na to aky prehliadac pouzivam (Chrome, IE, Mozila, Opera)
---
Naistaloval som vsetky codeky, ovladace... i novy media Player, i od Adobe Flashwave, a pod...
Pripajam par foto aby ste videli co mi vypisuje a ako sa mi potom nepekne zmeni vedeo na smutneho smajlika
---------
Najprv sa mi vyhodi toto
Vypisuje chybu napr. tuto: (vsimnite si toho smutneho smajlika ( )
Alebo:
Zlyhanie prehravania Videii
Zlyhanie prehravania Videii
Spoiler: ukázať
Re: Zlyhanie prehravania Videii
odfakli vsetky kodeky, poriadne to precisti a skus si dat k-lite codec pack alebo daky podobny balicek kodekov. Ja mal kedysi podobny problem len uz nepamatam ako presne som sa ho zbavil.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
Ako vsetky kodeky odstranim, lebo vela som toho instaloval a sam uz neviem co vsetko, je na to nieco?
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
jop je lebo je možné že sa medzi sebou bijú
a čím viac si ich dal tým viac je to pravdepodobné
pokiaľ nepracuješ s videom je podľa mňa najlepšie stiahnuť prehrávač ktorý nepotrebuje kodeky, napr. VLC
a čím viac si ich dal tým viac je to pravdepodobné
pokiaľ nepracuješ s videom je podľa mňa najlepšie stiahnuť prehrávač ktorý nepotrebuje kodeky, napr. VLC
dexter lenze to mu asi nepomoze v jeho probleme (ked bude pouzivat vlc). Jemu nejdu windows media videa v prehliadaci resp ich streaming
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
Vlc to bol asi prvy program kt. som naistaloval po windowse potom este all_in_one (codek na titulky)
ale spat k mojej povodnej otazke, program na vyhladanie cokekov na video nie je? Ze by mi aspon dal vediet co mam vsetko vymazat, lebo to ze vymazem flash, quick time player, media player, flashwave.. a co ja viem este co..
ale spat k mojej povodnej otazke, program na vyhladanie cokekov na video nie je? Ze by mi aspon dal vediet co mam vsetko vymazat, lebo to ze vymazem flash, quick time player, media player, flashwave.. a co ja viem este co..