Mám problém s týmito bedňami,
tento týždeň mi z ničoho nič prestali hrať 2 predné satelity a center. Zadné hrajú ako majú..v kábli ani v bedniach problém nieje. Skôr typujem na problém v zosilovači (nerozumiem sa tomuto oboru) teda nejaká elektronika vnútri subwoofera zrejme nefunguje ako má a preto mi to nehrá..ak by ste mi dali nejakú radu čo mám skontrolovať prípadne urobiť bol som vďačný. používam ich 2 a pol roka a zrazu ticho. ďakujem za skorú odpoveď
Nehrajúce Genius SW-HF5.1 5000
- Marek
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 16. Okt, 2004, 14:00
Re: Nehrajúce Genius SW-HF5.1 5000
Pokial viem tak na tychto a novsich geniusoch uz odchadzali zosiky jeden za druhym. Co vyskusat ti neporadim, jedine dat to nejakemu odbornikovi ktory sa v tom vyzna ked uz nie su v zaruke.
Re: Nehrajúce Genius SW-HF5.1 5000
tieto geniusy sú odpad, problém môže byť v tom, že naraz odišli zosilňovače pre predky (1 integráč) a pre center (tiež 1 integráč), no nečudoval by som sa keby to bola abnormalita niektorého z integráčov na vstupe, teda regulátora hlasitosti alebo prepínača vstupov.
Ak sa tomu ty nerozumieš, tak to daj niekomu kto áno, a bude vedieť vyskúšať či sú dobré integráče-zosilňovače
Ak sa tomu ty nerozumieš, tak to daj niekomu kto áno, a bude vedieť vyskúšať či sú dobré integráče-zosilňovače
Spoiler: ukázať