Problem s grafikou na notebooku
- BlueAce
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 25. Mar, 2004, 14:00
Problem s grafikou na notebooku
Zapol som si rano notebook, ze si nieco zahram. V hre som urobil par krokov a v tom mi nabehli artefakty. Hodil som to do windowsu ale tie mi ostali aj tam. Taktiez aj pri bootovani mi nabehuju ciary cez obrazovku. V nudzovom rezime je to to iste. Karta nebola taktovana. Je to mobilny redeon 9700/128.
Mno, a pokial otvaras notebook tak si daj pozor na male nitky co sa velmi radi trhaju . Ochrana pred tym, aby ti po rozobrati notebooku tebou neuznali reklamaciu.
A toci sa vetrak na notebooku co chladi CPU a VGA sucasne? ALebo to je mozno oddelene; teda aj teplota moze byt problem.
A toci sa vetrak na notebooku co chladi CPU a VGA sucasne? ALebo to je mozno oddelene; teda aj teplota moze byt problem.
Spoiler: ukázať
- BlueAce
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 25. Mar, 2004, 14:00
Otvoril som teda co sa dalo. Neboli tam vsak ziadne nitky, takze som celkom rad. Myslel som si, ze je to drivermi, ale robilo to aj v safe mode a aj pri starte notebooku. Mal som tam vsak nejake veci, ktore som nechcel, aby sa pri reklamacii dostali do cudzich ruk(zaujimava skusenost), tak som sformatoval disk a nainstaloval Win nanovo. No a potom som sa len cudoval,ze to ide. :o Som z toho :8O: .