urcite sa ti nebude hodit to wifi? vsak kazdy druhy ma teraz telefon / notebook s wifi.. doma mam mozno do 10 zariadeni . a to ked pride nejaka navsteva tak automaticky sa pripaja na moju wifinu..
ok tak nejak som to tipoval
takze si poriadne precitaj vsetky fora a hlavne vela studuj a citaj lebo nerozumiem ako niekto kto nevie co je router a sietova karta moze tvrdit ze si stavia PC. Predpokladam ze to co mas to 6-rocne si asi neskladal ty v osmich rokoch
Tak ale za tých 6 rokov som sa o počítačoch niečo naučil.A ver tomu, že počítač by som si zložil ( samozrejme s menšou pomocou s káblami) a ostatné veci viem presne kde a ako.A v ktorom mojom príspevku si vyčítal, že neviem, čo je router?A tiež, som *vedel* čo je to sieťová karta, len som si nebol *istý* , že či je to to, čo si myslím.
matopd napísal:bliss, kludne sa pytaj a za nic sa nehambi, od toho to tu vsetko je, nie?
takýto prístup sa mi páči.. scarinko:Nič proti, ale takýchto ľudí nemám rád.Riadite sa podľa toho, koľko rokov má človek, a podľa toho ho hodnotíte.Mám predsa 14 rokov a chcem vedieť všetko, každý detail, každú maličkosť.Som 14 ročný hyper-aktívny chlapec ktorý rád objavuje svet a preto mám veľa s prepáčením debilných otázok...