Nejaky Coolermaster ale ten som uz aj vylučil

Artic-cooling MX-2
Noctua NT-H1
Prolimatech pravdepodobne PK-1 (neviem co je dodavane k Prolimatech MK-13)
Ktoru pouzit?
Uzasna rada. V domacich podmienkach nie si schopn vylapovat chladic a CPU na taku uroven, aby si nemusel pouzivat pastu. Vizualne mozu byt rovne - mikroskopicky ale nie, a prave na to sluzi pasta. Nerozotieraj, nedavaj vela - daj iba trochu na stred a ono sa to dostane tam kde to treba. Bez pouzitia pasty si iba narobis problemy.miro333 napísal:daj si vylapovať spodok chladiča a heatspredder na cpu a nemusíš riešiť pastu. kdesi som videl porovnávací test a teploty klesli o cca 9 st.
nauč sa čítať, napísal som "daj si" to jest dať to niekomu so strojovým vybavením, pretože doma to môže síce skúšať s jemným šmirglom na sklenenej doske pod vodou, ale na lapovacom stroji je to relatívne rýchlo a 100%-né.faugusztin napísal:Uzasna rada. V domacich podmienkach nie si schopn vylapovat chladic a CPU na taku uroven, aby si nemusel pouzivat pastu. Vizualne mozu byt rovne - mikroskopicky ale nie, a prave na to sluzi pasta. Nerozotieraj, nedavaj vela - daj iba trochu na stred a ono sa to dostane tam kde to treba. Bez pouzitia pasty si iba narobis problemy.miro333 napísal:daj si vylapovať spodok chladiča a heatspredder na cpu a nemusíš riešiť pastu. kdesi som videl porovnávací test a teploty klesli o cca 9 st.