boot cd pri win xp
boot cd pri win xp
prosim Vas chcem dat nove komponenty do pc a musim nahodit novy system a neviem ako docielit aby mi bootovalo cd. v biose to mam zapnute ale normalne sa mi nacita dalej windows. je mozne ze to cd instalacky win co mam nie je bootovacie ? alebo je nejaky iny problem ? je mozne ze som to zle nastavil. kazda rada pomoze dakujem.
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Re: boot cd pri win xp
origina medium je vzdy bootovacie, zapyta si to stlacenie klavesy pre boot z cd. ak mas nejaky stiahnutu warez sracku tak si to ries s tym od koho to mas.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
ako first bood device mas nastavene CD ROM ? neviem aku mas dosku ale na vacsine ide dat boot menu ( skus F12 alebo F8) a nemusis nic nastavovat v biose.
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 12 mini
PS5 Slim
PS5 Slim
prepac shiro ze nemam 70 eciek na original win
mam nastavene prve dvd druhy disk a tretiu malu mechaniku...ale myslim ze cd nie je bootovacie...
mam nastavene prve dvd druhy disk a tretiu malu mechaniku...ale myslim ze cd nie je bootovacie...
a na nove komponenty mas ? si nemohol uz win kupit ? ani ja nekupujem origo hry a podobne lebo na to nemam si kupim radsej dolezitejsie veci ako hry ale aspon win mam orig.
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 12 mini
PS5 Slim
PS5 Slim
bohuzial nove komponenty sa nedaju pozicat alebo stiahnut z netu...kupim len to naco naozaj mam peniaze a co sa neda zadarmo stiahnut...
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
to nikoho nezaujima, zarob si a kup si. neopravnuje ta to kradnut a ak mas warez tak si problemy s bootovanim ries s tym, od koho to kradnute mas.saajt napísal:prepac shiro ze nemam 70 eciek na original win
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
kamarat zarobim si a kupim si a potom poslem softwarovu policiu na teba nech sa ti pozrie na zubok ze ci ty mas vsetko original okej ? nekaz vodu ked aj ty pijes vino
tak mi jednoducho napis aby som vymazal temu ktora ma nieco spolocne s warezom a nebudem to tu uz pisat. ale nenut ma aby som si kupoval drahe veci a podobne sracky. ked neporadite tu poradia inde boze
- Jeremi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 02. Jún, 2006, 02:00
Ked na to nemas tak to nepouzivaj! Ked uz pouzivas nelegalny Win a soft tak si porad sam
Lenovo ThinkPad T420s
Intel Core i7, 8GB RAM, 128 GB Samsung SSD, nVidia Quadro
Intel Core i7, 8GB RAM, 128 GB Samsung SSD, nVidia Quadro
tak si poraď sámsaajt napísal:prepac shiro ze nemam 70 eciek na original win
nenutí, ale ty sa tu už nikdy neopováž písať sem keď nemáš origo veci (tie "drahé veci")saajt napísal:ale nenut ma aby som si kupoval drahe veci a podobne sracky. ked neporadite tu poradia inde boze
LOCK a Warning
.