1.ma nejaky vplyv na zivotnost HDD, ked je polozeny na molitane, cize nie je pevne upevneny?
2.uz som videl rozne upevnene disky, sikmo, zvisle a podobne...Moze sa disk otocit akokolvek? Pretoze uz som videl aj nejaku skrinku, v ktorej bol disk upevneny v polohe 45 stupnov (je pravda, ze v tej skrinke islo len o dizajn(nejaky pavuk), ale aj tak). Moj nazor je, ze vodorovna poloha je idealna. Alebo su disky uz na tak vysokej urovni, ze mozu byt akokolvek?
ulozenie, upevnenie HDD
ulozenie, upevnenie HDD
We salute the rank, not the man!
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Re: ulozenie, upevnenie HDD
molitan mu nevadi, len pocas prevadzky nesmies do neho drgat alebo prudko s nim hybat.
disky sa upevnuju bud vodorovne alebo zvislo, nie sikmo.
disky sa upevnuju bud vodorovne alebo zvislo, nie sikmo.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
-no to mi je jasne, ze s nim netreba hybat...v poriadku-bude to idealne riesenie proti vybraciam. Vdaka
-ok, ten druhy bod som chel len tak zo zaujimavosti, inac ich mam upevnene vodorovne
-ok, ten druhy bod som chel len tak zo zaujimavosti, inac ich mam upevnene vodorovne
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
Ja disky vešiam na gumičky, absolútne potlačenie vibrácií.
Spoiler: ukázať
ten molitan ma tak 2cm, takze aj toto je absolutne potlacenie vybracii...
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
Nie tak, ako visieť na gumičkách, skúšal som, ale lepšie, ako nič.
Spoiler: ukázať
jedna sa konkretne o 1,5TB HDD samsung F2 ...vybroval strasne, ale na tomto 1,5 az 4cm molitane (tymto dakujem aj dotycnemu, od ktoreho som v bazari kupil ramky a v tomto boli zabalene ) je to skvele...ale zbytocne sa hadat...aj gumicky su dobre riesenie, ale ja nechcem aby mi v pc hdd takto visel a kym nemam vymonotvanu 3,5 poziciu, tak to ani nie je uplne mozne
http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/view ... 13&t=56611" onclick="window.open(this.href);return false;
.
dik za dobre vysvetlenie Snake. Uz je mi to jasne
The end
The end