Rychla pomoc
Rychla pomoc
akurat som si bol vyzdvihnut dosku, cpu, vapor x5770, a ramky a zdroj. prosim Vas poradte mi ako mam postupovat. ci mam najskor osadit komplet dosku a potom ju tam strcit alebo najskor dat dosku a potom postupne pridavat jednotlive komponenty. diky moc
Re: Rychla pomoc
do dosky daj len cpu+chladic+ram
btw cely navod na to najdes v knizke od dosky.. uplne kompletny pod po bode
btw cely navod na to najdes v knizke od dosky.. uplne kompletny pod po bode
uz som tam dal aj grafiku. preco ju tam nemam davat ???
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
lebo nepouzivas hlavu. rozmyslal si vobec co a a preco robis?
logicky, co sa ti lahsie strka do skrine plne osadena MB alebo ked z toho trci este aj grafika? nehovoriac o tom ze s grafikou to tam ani nemusis strcit a dodrbes si to. Staci tam dat len CPU + RAM, grafiku dopichnes potom. Logicke.
logicky, co sa ti lahsie strka do skrine plne osadena MB alebo ked z toho trci este aj grafika? nehovoriac o tom ze s grafikou to tam ani nemusis strcit a dodrbes si to. Staci tam dat len CPU + RAM, grafiku dopichnes potom. Logicke.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
kamarat ale mne ide o to ci tam mam vsetko dat a zapnut pc alebo nieco vynechat a dat to az po prvom zapnuti a naslednom vypnuti pc. to ako to tam vsetko dostanem do bedne mi problemi robit nebude ale dik za radu
nie je k tomu ziadny manual ktoremu by som rozumel a po anglicky tak dobre neviem. obrazky taktiez takmer ziadne
- shiro
- Pokročilý používateľ
jaj tak...pc sa vzdy zapina zo vsetkym uz osadenym, inac to nema zmysel.saajt napísal:kamarat ale mne ide o to ci tam mam vsetko dat a zapnut pc alebo nieco vynechat a dat to az po prvom zapnuti a naslednom vypnuti pc. to ako to tam vsetko dostanem do bedne mi problemi robit nebude ale dik za radu
a na nevedomodst anglictiny sa nevyhovaraj, ked instalujes a skladas PC, mas ju vediet. Google translator tiez existuje.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
tak za jedna je mi jasne ze musim mat vsetko osadene...ale dosku som si sam menil prvy krat a prvy krat som si daval aj cpu aj gpu a nechcel som nic pokazit. nakoniec sa ukazalo ze je to jednoduchsie ako to vyzera. a aj bez vasich rad som to zmakol vlastne ziadne ste mi nedali
nevyhovaram sa na nevedomost anglictiny ale mam ten pocit ze predajca je povinny poskytnut manual v jazyku ktory je pre ten stat kde predava pravoplatny...a myslim ze u nas je vynimka ze moze byt manual aj v jazyku ceskom.
druha vec ked mam rozlozeny pc tak mi akosi nejde na nom dat google translator
nevyhovaram sa na nevedomost anglictiny ale mam ten pocit ze predajca je povinny poskytnut manual v jazyku ktory je pre ten stat kde predava pravoplatny...a myslim ze u nas je vynimka ze moze byt manual aj v jazyku ceskom.
- shiro
- Pokročilý používateľ
predajca ti vacsinou da len tak obecny navod, aby to sedelo so zakonom a ty ako uzivatel sa z toho prd dozvies. Nik ti nebude tlacit manual pre malinky 5-milionovy statik, pre vyrobcov doesiek sme tak maly trh, ze na to kaslu. A translator si nabehnes este ked mas vpc funkcne, a prelozis si v nom vsetko potrebne. Staci rozmyslat.saajt napísal: nevyhovaram sa na nevedomost anglictiny ale mam ten pocit ze predajca je povinny poskytnut manual v jazyku ktory je pre ten stat kde predava pravoplatny...a myslim ze u nas je vynimka ze moze byt manual aj v jazyku ceskom.
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
to mi je jasne ze si to prelozim ale logicky nevies dopredu aky problem ta moze cakat a predsa si nebudem prekladat 125 stranovu brozuru...a vyriesil som si to sam aj bez prekladu a bez akejkolvek pomoci
- shiro
- Pokročilý používateľ
preto si prelozis len cast kde sa riesia problemy so zapnutim a podobne veci. Zase nerozmyslas.
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
po vojne je kazde hovno general nic v zlom...ale sam ked si to robil prvy krat si nevedel hned co a ako ak hej si genius
pred tim nez niekto zacne nieco robit, si pozre ako sa ma postupovat atd, resp. kazdy normalny clovek ....
Spoiler: ukázať