Zdravim Vas stale sa mi pri hrani hier alebo aj pri surfovani na nete vzdy spusti modra obrazovka smrti a nasledny restart skusil som si pozret modru obrazovku a zistil som ze su to subory z grafiky nv4_disp.dll skusil som update driveru z
6.14.11.7453 na
6.14.11.9713 uz sa to pomerne zlepsilo aspon to nepada tak casto myslim ze je treba este preflashnut BIOS grafiky teraz som preflashol BIOS zakladovky na novsi idem ho zatial testovat ci sa to nezlepsi ale nedavam tomu velku sancu
Na stranke ASUS-u som si vyhladal moju grafiku na update BIOS-u ale som tam nasiel exe subor pre XP co som teda nasledne stiahol a skusil pustit len tak ale bohuzial nefunguje mozno na to nejaky program alebo iny sposob ale aky???
Zmena BIOS-u v ASUS NVIDIA GeForce 9600GT TOP
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Re: Zmena BIOS-u v ASUS NVIDIA GeForce 9600GT TOP
pochybujem že tomu pomôže bios
doteraz ti to nerobilo?
doteraz ti to nerobilo?
Spoiler: ukázať
Praveze to robi od zaciatku len sa snazim prist na to kde je chyba ci nahodou nie vo VGA BIOSidexter napísal:pochybujem že tomu pomôže bios
doteraz ti to nerobilo?
Som to daval na reklamaciu do Ag.mu ale tam mi povedali ze mam preinstalovat Windows XP uz som ho preinstaloval asi 14 krat od vtedy a nepomohlo to a snazim sa teraz update vsetok hardware tak idem postupne a testujem ho ci bude padat alebo co zatial som len update VGA Driver a update BIOS mainboard.
V sobotu som updatoval VGA driver to sa mi este restartoval ale po vcerajsom update BIOS MB mi zmrzol iba raz a to bolo vcera dnes napriklad nic zatial.
- Tom2871989
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00
nie to nebude v biose aj mne to isty cas robilo pod Vistou nahodil som W7 a uz to nerobi
Nuze asi mas pravdu uz mam znacne dlho pusteny comp po preflashovani BIOS-u a som na hranici spokojnosti zatial teda som to testoval pod Call of Duty World at War co som cele presiel bez problemov a restartov potom som prsiel aj nakoniec Modern Warfare a idem sa pustit do zlozitejsej zataze compu co je NFS Underground skusim full detail co bude stvaratTom2871989 napísal:nie to nebude v biose aj mne to isty cas robilo pod Vistou nahodil som W7 a uz to nerobi
- Tom2871989
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00
flashol si tam bios s inymi taktami alebo napatiami ako boli povodne popripade netoci sa ventilator na vyssich otackach ze by bola grafika lepsie chladena