Snake napísal:Takže ja
IDIOT (s velkým I), som toto kúpil (ano, počujete dobre,
K-U-P-I-L!) v utorok obj., v stredu mi to došlo, včera som to dohral (proste takých 5 hodín čistého GP). Ako prepáčte ale tých 40€ (+- autobus), je strašne veľa na túto hru, až teraz zisťujem že by som tie peniaze mohol fakt využiť lepšie (nafta, kúpiť si novú peňaženku a papuče, atp). Strašne krátke, a nepochopil som z toho ani hovno (údajne sa príbeh mal ukončiť a "Všetky otázky budú zodpovedané a kameň pri tom nezostane na kameni".) Trt baraní, mám v tom ešte väčší mišmaš než predtým

.
Tento príspevok píšem o deň neskôr z toho dôvodu, že včera ma skoro roztrhlo keď po ôsmych misiách sa mi bachli credits, to všetci vývojári EA museli čikútať jak som ja ****val. Čo sa týka hry, neni to nič iné než odfláknutá robota v novom šate ("Í-ej stajl"), aby sa nemuseli piplať s balancingom tak tam dali defense, offense a support, všetko na jedno kopyto, base-building v p*deli, a hra má rozmer mobilného spammovania po celej mape (aspoň mi to tak príde). Sme skúšali MP s kamošom, a fakt keď sa nestretne aspoň 6 ľudí (2 frakcie = po 3 štýly), tak tá hra nemá grády, buď útočím, buď obraňujem, alebo supportujem, keď sa to robí všetko naraz tak je to mišmaš po celej mapke s deletovaním Crawlerov (teda kým zvýšia).
A to samozrejme IBA na dementných domination mapách (super mario má lepší MP (ak vôbec má) než tento štýl hrania). Ku kampani čo povedať, HD s posterizáciou jak hovado (mám S-IPS keď chce niekto argumentovať

), a úplne zbytočne. Oni vedeli že scrinov prepískli, ale takto posrať príbeh, to by som fakt nečakal (a nehovorte mi že je to MP hra, toto celé je výmysel EA, C&C mala predovšetkým silný príbeh a namakané MP plné logiky (teda až po diel C&C3, tam logika nebola)). Toto je najhoršia hra akú som od dôb Generals hral (kde je v <> sidebar!?!). Aspoň keby sa bolo na čo pozerať ako v RA3, ale tu ani to...
Toto je Tiberian Twilight, ale určite nie Command & Conquer...