V skratke co planujem so skrinkou : vyrezanie mriezok, striekanie vnutro na cierno ,odsranenie hdd kosa, a hlavne napchat tam vodnika ...
Budem tu postovat obrazky ako pokracujem + niaky strucny pokec okolo toho ....
Bednicka vyzera v zaklade asi takto ....

Ako prve som rozobral vrchy kryt a nasledne odstranil, pre mna nepotrebne kable , nechal som zapojeny iba jedno USB a samozrejme power, reset, hdd led, power led ( ostatne veci nevyuzijem a zbytocne by tie kable len v bedni zaberali miesto)

Dalej nasledovalo odsranenie HDD kosa .... bolo potrebne odvrtat 10 nitov , z vrchu 4 a zo spodu 6 ...

Dalsia vec bola na rade vyrezanie prednej a zadnej mriezky na fany .... rozhodol som sa pre vyrezanie otvorov na 120x120 fan ..
(vzadu je mozne osadit aj 140x140,ale kedze ziadna poriadna, kvalitna 140x140 sa neda ani kupit , preto tam pojde 120x120... v predu bude osadeny dodavany 230x230 fan , keby ze odide, da sa tam 120x120 fan, preto som zvolil vyrezanie otovorov 120x120)
rozmyslal som este ze vyrezem mriezku aj kde bude polozeny zdroj (dole), nech sa mu lepsie dycha... nakoniec som ju tam nechal

Nasledne som odstranil "drziaky" na pridavne karty ...

odstranenie plexiskla na bocnici,kedze sa budu aj bocnice striekat .... bolo prichytene 10 umelymi "zacvackami"

nakoniec odsranenie prednej sachty na FDD (ktora sa tam ani nebude davat ) , hornej zasleky na zdroj a uchytenie na zdroj ( zaslepka a uchytenie zdroja sa bude samozrejme striekat na cierno )

konecny pohlad na rozobratu skrinku, pripravenu na striekanie .... bude sa striekat matnou ciernou farbou... samozrejme ze sa odstranili aj vsetky fany ...

Pokracovanie nabuduce