ake ramky k doske asus m4a79xtd evo
ake ramky k doske asus m4a79xtd evo
zdravim chcem sa opytat,ak niekto fungujete na tejto doske,ake ramky mate v nej osadene? ramky co chcem kupit do nej niesu v QVL liste a to su tieto...http://eshop.x-computers.sk/zbozi/a-dat ... p=z:163797" onclick="window.open(this.href);return false; ...skuste mi napisat ake pouzivate vy a ci mate s nimi nejaky problem ...dakujem
Re: ake ramky k doske asus m4a79xtd evo
- konkrétne s touto doskou skúsenosť nemám, ale mám skúsenosť s mnohými inými. Pokiaľ ti môžem poradiť, vyskúšaj radšej nejaké Kingston, doposiaľ nikdy som nemal problém s kompatibilitou.
no praveze mam v nej teraz kingston KHX2000C9D3T1 a PC mi pri duallDDR mrzne,nevylucujem aj zlu dosku,ale tak teraz si poriesim tie adaty,s nimi mam dobre skusenosti,ak to bude haluzit aj s nimi tak je jasna doska .....diky za tvoj prispevok
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
ono tie QVL zoznamy sú na 2 veci
inak aké napätie im dávaš?
inak aké napätie im dávaš?
Spoiler: ukázať
skusal som vselijake napatie...9-9-9-24 1T 1333mhz 1.5V ....ci 1600MHz 8-8-8-24 1T alebo 2T 1.65V ...stale mrzne,skusal som ich uz aj na 1.84 a vyssie ale to uz system nenabootoval ,teraz su v single zapojene na 1333mhz 9-9-9-24 2T 1.5V,pretoze len pri tomto mi to nemrzne...
Ja som prave riesil/riesim taky problem na mojej Gigabyte MA785GT-UD3H a OCZ Platinum, 1333MHz, 7-7-7-20. Trochu som pogooglil a da sa to riesit zmenou voltaze NB, RAM, casovanie manualne nastavit na default pre dany typ pamate. Mne sa to podarilo. Len sa s tym treba pohrat Alebo potom vymenit RAMky...