Microsft Windows XP nerozozna mysku od Microsftu
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 17. Máj, 2008, 13:40
Microsft Windows XP nerozozna mysku od Microsftu
Instaloval som original zakupeny Windows XP profesional. Vsetko bezi ako ma len myska nie. System ju prosto nevidi, nehlasi ziadnu nainstalovanu mys. Komicke je ze je to myska od Microsoftu :roll:
Je to len stara dvojtlacidlova myska, ale zas nie nejaky historicky kus, plusminus 2 rocna.
Red Hat na druhom disku ju rozozna.
Potesia ma aj napady co s tym. ? Dik.
neviem ju tam doinstalovat pretoze cez pridavanie noveho hw nemam moznost ziaden doinstalovat. rozmyslam ze kupim novu mysku, mozno s nou sa spamata.
Je to len stara dvojtlacidlova myska, ale zas nie nejaky historicky kus, plusminus 2 rocna.
neviem ju tam doinstalovat pretoze cez pridavanie noveho hw nemam moznost ziaden doinstalovat. rozmyslam ze kupim novu mysku, mozno s nou sa spamata.
-
- Používateľ
Re: Microsft Windows XP nerozozna mysku od Microsftu
Este ma napadlo ze zavolam na supprot Micrsoftu a pekne im vysvetlim ten "vtip" ze ich OS nerozozna ich HW, nech pomahaju. ale nechcem byt skodoradostny.Tatranec napísal:Instaloval som original zakupeny Windows XP profesional. Vsetko bezi ako ma len myska nie. System ju prosto nevidi, nehlasi ziadnu nainstalovanu mys. Komicke je ze je to myska od Microsoftu :roll:
-
- Používateľ
Re: Microsft Windows XP nerozozna mysku od Microsftu
Presnejsie povedane system neponuka ziadnu mys na doisnstalovanie.Tatranec napísal:Instaloval som original zakupeny Windows XP profesional. Vsetko bezi ako ma len myska nie. System ju prosto nevidi, nehlasi ziadnu nainstalovanu mys. Komicke je ze je to myska od Microsoftu :roll:
Neviem ju tam doinstalovat pretoze cez pridavanie noveho hw nemam moznost ziaden doinstalovat. .
Tvari sa "ja mys rozonam, naco ju chces sam instalovat "
-
- Používateľ
-
- Používateľ
-
- Používateľ
Neber to v zlom, ale citas vobec co pisem?kOsTi napísal:alebo odistaluj drajver ktory je teraz na mysi a restartni komp... a uvidime co to spravy
Ved som napisal ze system ju nevidi, ziadnu mys - a teda ani ziadnu nemozem odinstalovat.
Pre peterM - dik za odpoved.
Konektory prehodene nemam. Klavesnica ide. navyse, aj ked je to jasne vyznacene, predsa som ich skusil prehodit a nesla ani klavesnica. Zapojil som ich opat dobre a klavesnica isla a mys nie. prehodil disk na iny kde je red hat a ide aj mys aj klavesnica.
-
- Používateľ
Komp zatial nie je na nete. Tak ma toto jednoduche riesenie nenapadlo. Ale mozem ho tam doniest na disketke.PeterM napísal:Blba otazka: (ale uz sa to niektorym stalo ) - nemas prehodene konektory pre klavesnicu a mys?
Potom skus nasledovne: zisti si presny typ tej mysi (ak a da) a manualne k nej doinstaluj drajvery (cez Pridanie hardveru v Control paneli) - nie cez automaticke vyhladanie ale ciste manualne vyber presne ten konkretny drajver.
aha to som si neuvedomil.... :oops: tak ked nepojde to co poradil PeterM tak skus este:Tatranec napísal:Neber to v zlom, ale citas vobec co pisem?kOsTi napísal:alebo odistaluj drajver ktory je teraz na mysi a restartni komp... a uvidime co to spravy
Ved som napisal ze system ju nevidi, ziadnu mys - a teda ani ziadnu nemozem odinstalovat.
Konektory prehodene nemam. Klavesnica ide. navyse, aj ked je to jasne vyznacene, predsa som ich skusil prehodit a nesla ani klavesnica. Zapojil som ich opat dobre a klavesnica isla a mys nie. prehodil disk na iny kde je red hat a ide aj mys aj klavesnica.
daj tam inu mys...aby to naslo...a naistalovalo univerzalny ovladac...a potom tam strc tu M$ mys... mozno to pojde... a mozo nie
-
- Používateľ
Vdaka za rady. Vyskusam a dam vediet ako to dopadlo.kOsTi napísal:aha to som si neuvedomil.... :oops: tak ked nepojde to co poradil PeterM tak skus este:Tatranec napísal:Neber to v zlom, ale citas vobec co pisem?kOsTi napísal:alebo odistaluj drajver ktory je teraz na mysi a restartni komp... a uvidime co to spravy
daj tam inu mys...aby to naslo...a naistalovalo univerzalny ovladac...a potom tam strc tu M$ mys... mozno to pojde... a mozo nie
-
- Používateľ
Poucne
Nakoniec to bolo nieco celkom ine, zas som sa nieco naucil
Skusil som inu mysku a bolo to rovnake. Presiel si presne navod v Xpckach co robit v takom pripade - zistil som ze moj XP neponuka na nainstalovanie ziadne mysky, ani kategoriu hw kde by mali byt. Preinstaloval WinXP a zas to iste.
Tak som pozrel do BIOSu aj ked som si hovoril ze ved predsa vsetko v linuxe slapalo ... a v BIOSe bol vypnuty PS2 port pre mysku :oops: Pomylilo ma ze pod linuxom fungoval. pritom som vedel ze linux na BIOS kasle, ale nedoslo mi to. No zas som o skusenost bohatsi.
Skusil som inu mysku a bolo to rovnake. Presiel si presne navod v Xpckach co robit v takom pripade - zistil som ze moj XP neponuka na nainstalovanie ziadne mysky, ani kategoriu hw kde by mali byt. Preinstaloval WinXP a zas to iste.
Tak som pozrel do BIOSu aj ked som si hovoril ze ved predsa vsetko v linuxe slapalo ... a v BIOSe bol vypnuty PS2 port pre mysku :oops: Pomylilo ma ze pod linuxom fungoval. pritom som vedel ze linux na BIOS kasle, ale nedoslo mi to. No zas som o skusenost bohatsi.