ako to vidite s tymto pokracovanim?
od skalnych fanusikov prvych dvoch dielov skoro sama kritika. Hlavne koli surovinam, ze je to hodne jednoduchsie a hra sa radi medzi klasicke strategie.
Supreme commander 2
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Supreme commander 2
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Re: Supreme commander 2
a čuduješ sa?
zmenili výrazne "ekonomiku hry", hlavne preto, aby jeden match netrval trak dlho = spravili všetko pre to, aby to hrala väčšia masa ľudí
jednotka je aj podľa mňa lepšia... práve hľadáme nejakú lepšiu A.I. ako je Sorian Turtle, nevie niekto náhodou o niečom?
zmenili výrazne "ekonomiku hry", hlavne preto, aby jeden match netrval trak dlho = spravili všetko pre to, aby to hrala väčšia masa ľudí
jednotka je aj podľa mňa lepšia... práve hľadáme nejakú lepšiu A.I. ako je Sorian Turtle, nevie niekto náhodou o niečom?
s pozdravom, crux.
- Martan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Cruxo, my Suprema (Forged Alliance) obcasne hravame sak aj teraz na LAN v Malackach sa hral
Vacsinou 2v2 ale zadari sa aj 4v4 takze kludne sa mozes k nam pridat, hadam sa z ludskymi oponentami zapotis viac ako z akoukolvek AI...
Aby som nebol OT tak som podobneho nazoru ako prave ti vsetci odporci, pretoze som cakal, ze Taylor len viac vysperkuje povodnu hru a jej principy. Potom co sa po oznameni SupCom 2 vyjadril, ze hru chcu zjednodusit a priblizit masam asi kazdy vedel ako to dopadne...
Vacsinou 2v2 ale zadari sa aj 4v4 takze kludne sa mozes k nam pridat, hadam sa z ludskymi oponentami zapotis viac ako z akoukolvek AI...
Aby som nebol OT tak som podobneho nazoru ako prave ti vsetci odporci, pretoze som cakal, ze Taylor len viac vysperkuje povodnu hru a jej principy. Potom co sa po oznameni SupCom 2 vyjadril, ze hru chcu zjednodusit a priblizit masam asi kazdy vedel ako to dopadne...
Spoiler: ukázať
nuž, my sme 3 a tak hrávame proti AI cez Tangle daj vedieť, kebyže máš chuť zahrať
s pozdravom, crux.