ahojte, potrebovujem poriesit nasledujuci problem.
mam 2 body A a B, vzdialene od seba cca 300m. V bode A je server so switchom., chcem natiahnut siet aj do bodu B. Riesit to chcem optickym kablom. Kedze switch v bode A nema opticky vystup budem potrebovat nejake zariadenie co ma klasicky rj 45 konektor a optiku (potreboval by som poradit nejaku takuto krabicku co to doakze) a v bode B mam uz pripraveny switch na siet, ale tiez nema vystup na optiku, takze asi bude potrebne podobne zariadenie ako v bode A. Da sa to takto prepojit? Wi-fi nepojde, je tam kopec stromov. Alebo mate ine napady na riesenie? pripadne v bode B by som umiestnil switch na kalsicke konetktory + s optickym vystupom
help s optickzm kablom
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
help s optickzm kablom
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
Re: help s optickzm kablom
ako ten prevodnik by som chcel pouzit toto:
http://www.wifi-shop.cz/tp-link-mc112cs ... ingle-mode" onclick="window.open(this.href);return false;
naozaj nikto neviete proadit?
http://www.wifi-shop.cz/tp-link-mc112cs ... ingle-mode" onclick="window.open(this.href);return false;
naozaj nikto neviete proadit?
aj nam prezradis preco to chces tahat optickym kablom?
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
a co doporucujes na 300m - 350m okrem wi-fi?
A kolko vlastne stoji 350m optickeho kabla?
LAN kabel cca po 100m treba switch (skratka napajac), takze z jednej aj z druhej strany POE a je to, nie? Samozrejme, nepoznam teren, ale snad by ta optika nelezala na zemi...
LAN kabel cca po 100m treba switch (skratka napajac), takze z jednej aj z druhej strany POE a je to, nie? Samozrejme, nepoznam teren, ale snad by ta optika nelezala na zemi...
no tiez by ma zaujimalo za aku cenu si vie zohnat 300m optickeho kabla
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
nie je to fuk ze koko to stoji
ja sa pitam co potrebujem ako prevodnik, respektive ako to spojit.
ja sa pitam co potrebujem ako prevodnik, respektive ako to spojit.
Tak sorry, ja som sa len pytal a dal som mozne riesenie, pokial Ti vadi, ze sa zapajam, tak potom prepac. Ale aj tak by ma to zaujimalo, pretoze v e-shopoch som videl ceny cca 15eur za 5 metrov...
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
nie nemysles som to ze aby ste sem nepisali, ale proste je to do firmy a ta si to ziada. Takze kabel si zozenu asi inde a za menej penazi, uz sa tak jedna linka tahala. Kolko ich stoji meter optiky kabla neviem, ale menej ako je v eshopoch a tak podobne.
Prosim teda ak mate niekto predstavu ako to prepojit z klasickeho konektora na optiku a potom koniec optiky zas spravit kalsicky datovy konektor rj45, tak sup sem s napadmi a najlepsie by bol aj link na tie prepajacie zariadenia
dakujem
Prosim teda ak mate niekto predstavu ako to prepojit z klasickeho konektora na optiku a potom koniec optiky zas spravit kalsicky datovy konektor rj45, tak sup sem s napadmi a najlepsie by bol aj link na tie prepajacie zariadenia
dakujem