priama bruska ferm fct-160f
- charonme
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 16. Aug, 2004, 14:00
priama bruska ferm fct-160f
z nakupnej poradne mi dali tuto temu prec, tak to skusam tu. Vedel by mi plz niekto poradit kde kupit tuto brusku? U nas som videl ceny az od 45€, ale v zahranici som videl aj 2x lacnejsie. Treba vystriehnut nejaku akciu?
Zdroj: PicoPSU-120-WI-25
Re: priama bruska ferm fct-160f
ved admin ti napisal aby si si to zalozil v debate o všetkom, co má prosim ta bruska spolocne s pc skrinkami.
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 12 mini
PS5 Slim
PS5 Slim
- charonme
- Používateľ
to myslis vazne ze netusis co by mohla mat tato bruska spolocne s moddingom?
viem ale aj tak by bola vhodnejsia debata o vsetkom. ok to je jedno sme uz OT.
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 12 mini
PS5 Slim
PS5 Slim
- charonme
- Používateľ
vyzera to tak ze pri tom chabom cenovom rozdiele radsej zoberiem dremel 300 jc
dokazu taketo brusky vpohode rezat aj plechy PC skrin ? Ak ano, treba aj nejaku s vissim vykonom alebo to dokaze uz aj ta najslabsia ?
Nejake naradie na prerabanie bedni by som si potreboval kupit
Nejake naradie na prerabanie bedni by som si potreboval kupit
- charonme
- Používateľ
uz som stihol kupit dremel 300 ked bol nedavno posledny kus v neuveritelnej akcii v baumaxe a k nemu tie lepsie rezne kotuciky 465 ale zatial som s tym nerezal do ocelovej skrine. Ked sa k tomu dostanem tak napisem ako to slo.
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
prosimta ked pises nevies ci v baumaxe maju osobitne tie rezne kotuce do priamych brusok po kusoch (nie cely kufrik za 20€) lebo v lokalnych zeleziarstvach bud nevedia co to je a nevedia co predavaju a nutia kotuce do flexy alebo vravia ze vobec nevedu...
Spoiler: ukázať
- charonme
- Používateľ
maju ich v baumaxe aj hornbachu aj osobitne, je tam taky velky panel a tam je vystavena kopa druhov nasadcov, bitov, kotucikov atd, akurat ze niektore z nich sa nepredavaju po 1 kuse, ale napr. tie moje 465 su po 10 kusov v baleni. Zrejme aj tak vsetkych 10 nevyuzijem do konca zivota takze by som sa par prebytocnych rad zbavil...
Ked si pytas v zeleziarstve tak musis presne povedat nazov, napr. "rezny kotuc dremel 465" a ked nevedia co to je tak ak sa ti este chce s nimi trapit tak si pytaj "prislusenstvo dremel"
Ked si pytas v zeleziarstve tak musis presne povedat nazov, napr. "rezny kotuc dremel 465" a ked nevedia co to je tak ak sa ti este chce s nimi trapit tak si pytaj "prislusenstvo dremel"
- k0rben
- Používateľ
dremel 465 mi naslo toto http://www.acehardwareoutlet.com/Produc ... 1000033527
inac kolko stalo to balenie 10 ks?
v zeleziarstvach to asi malokde dostat lebo to jednoducho nedostavaju aj ked som im vravel ze je to prislusenstvo k dremelu (poslali ma na zahradnicku do narexu ked som bol v BA)
inac kolko stalo to balenie 10 ks?
v zeleziarstvach to asi malokde dostat lebo to jednoducho nedostavaju aj ked som im vravel ze je to prislusenstvo k dremelu (poslali ma na zahradnicku do narexu ked som bol v BA)
on myslel 456 co su presne na rezanie plechu a oblukov, ja to zvladnema aj s 409 ci 420 no uz ma aj co to narezane
- Bamma_boy
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Aug, 2009, 19:33
Ako sa tak pozerám, tak by to mali byť klasické "stopkové telieska"...vzhľadom nato, že otec má veľkosklad brusiva, tak ich vie dodať mraky...
Stačí vedieť priemer stopky, výrobný materiál (korund červený, zelený) a čo s tým chcete rezať, podľa toho tvar..
Cena za celý balík asi 10€?... Nič proti tomu e-shopu..
Stačí vedieť priemer stopky, výrobný materiál (korund červený, zelený) a čo s tým chcete rezať, podľa toho tvar..
Cena za celý balík asi 10€?... Nič proti tomu e-shopu..
- charonme
- Používateľ
jasne je to 456, neviem preco som to dysgraficky prehodil, ospravedlnujem sa
10ks 456 stoji radovo 20eur, takze ta Bamma_boyova cena by bola fakt dobra (ak su tie jeho kruzky podobnej kvality).
10ks 456 stoji radovo 20eur, takze ta Bamma_boyova cena by bola fakt dobra (ak su tie jeho kruzky podobnej kvality).
- Bamma_boy
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Aug, 2009, 19:33
Tak tam závisí kvalita od materiálu. Keď dáš červený, bude síce pomerne na hovno rezať, ale vydrží aj koniec sveta... keď dáš zelený, bude to presné ale vydrží tak pár rezov, proste sa sype..
Len treba vedieť rozmer, inak oni to tiež priamo nevyrábajú ale berú od zubných farmaceutických firiem, ktorý to majú na brúsenie zubov atď..
Len treba vedieť rozmer, inak oni to tiež priamo nevyrábajú ale berú od zubných farmaceutických firiem, ktorý to majú na brúsenie zubov atď..
- k0rben
- Používateľ
Baumax beznadej, ani rezne ani brusne ani nic do priamych brusok/mikronaradia.. znackovy dremel uz vobec nie.. ani gumove u-profily (na obe sa mi dostala odpoved "to som v zivote nevidel" od dvoch predavacov ktori mi ako obvykle nukali flexu. Lokalne zeleziarstva tiez nechyruju o mikronaradi a bruskach. V copper elektre mali sadu za 12 eur, ale vyzerala ako z cinskej trznice s hrackami. Taktiez ani v agi naradi najskor nic, a potom bomba - 20 reznych nevystuzenych kotucov 18 eur, vyzerali este horsie ako tie z copperu.