Odhlucnovacie materialy
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 04. Jún, 2009, 19:20
Odhlucnovacie materialy
Neviem ci to tu je uz zalozene,ak ano opsravedlnujem sa,pretoze som si to nevsimol...A teraz k veci:
Potreboval by som odhlucnovaci material,kt. sa lepi do vnutra case na odhlucnenie hlavne zvukov HDD.. nanho idem lepit este Akasa paxmate plus...cize hladam ten ktory bude pod nim a odhlucnuje zvuky hdd...dakujem za pomoc:)
Potreboval by som odhlucnovaci material,kt. sa lepi do vnutra case na odhlucnenie hlavne zvukov HDD.. nanho idem lepit este Akasa paxmate plus...cize hladam ten ktory bude pod nim a odhlucnuje zvuky hdd...dakujem za pomoc:)
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
Re: Odhlucnovacie materialy
najefektivnejsie bude odlhucnit hardisky s http://www.tichepc.sk/-HDD-Vibration-Ki ... l?arg1=001" onclick="window.open(this.href);return false;
aku mas skrinku?
aku mas skrinku?
Pri home-made riešeniach sa na podobné účely používa aj obyčajná karimatka .
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 04. Jún, 2009, 19:20
No chcem tam dat dve vrstvy,jedna -vrchna bude ta Akasa a tato druho ktoru zhanam neviem..asi skusim tu karimatku:)
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
- miro1703
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 02. Feb, 2009, 16:27
Skus sa poobzerat po vyrbokoch Dynamat sice to nie je urcene pre pc ale je to tenke a myslim ze vzhladom na to ze je to urcene pre auta tak to bude tlmit viac nez dost.
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
Tak chod do obchodu so sijacimi poterbami a tam maju tisic druhov molitanu
ale on chce vrstvu na spodok, nie molitan na vrch. Dynamat je drahý, lacnejšie kúpiš napr. Silentmaxx Silma KF-25, tá je určená na lepenie POD ďalšiu tlmiacu vrstvu (molitanovú) a na rozdiel od Dynamatu nemá na vrchu hliníkovú fóliu, ale vrstvu textilu. Molitan síce utlmí hluk, ale na spodok (rovno na plech) je dobré dať niečo na utlmenie vibrácií. Rovnako ako Silentmaxx ale imho poslúžia hocijaké iné butylové pláty, ktoré sa dajú kúpiť aj lacnejšie.
Spoiler: ukázať
a kde kupiš tu silmu? ani na tichepc neni...KocuR napísal:ale on chce vrstvu na spodok, nie molitan na vrch. Dynamat je drahý, lacnejšie kúpiš napr. Silentmaxx Silma KF-25, tá je určená na lepenie POD ďalšiu tlmiacu vrstvu (molitanovú) a na rozdiel od Dynamatu nemá na vrchu hliníkovú fóliu, ale vrstvu textilu. Molitan síce utlmí hluk, ale na spodok (rovno na plech) je dobré dať niečo na utlmenie vibrácií. Rovnako ako Silentmaxx ale imho poslúžia hocijaké iné butylové pláty, ktoré sa dajú kúpiť aj lacnejšie.
CPU:i5 760 GPU:gtx 770 MB:gigabyte p55a PSU:corsair hx650w RAM:4x2gb corsair SSD:Crucial m500 240gb HDD:caviar black 1TB
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
slimu som zhanal aj ja ale skor pre efekt lebo je najciernejsia a najkrajsia s pomedzi lacnych pien.
a z kade si zohnal teda?
a k tej karimatke, ako dobre to odhluční?
a k tej karimatke, ako dobre to odhluční?
CPU:i5 760 GPU:gtx 770 MB:gigabyte p55a PSU:corsair hx650w RAM:4x2gb corsair SSD:Crucial m500 240gb HDD:caviar black 1TB
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
pisem ze som zhanal, v podstate este zhanam ak sa niekde najde,
karimatku som pouzil tiez, celkom pomohla, neda sa to opisat velmi
karimatku som pouzil tiez, celkom pomohla, neda sa to opisat velmi