Automaticke aktualizacie mam vypnute, zalohovanie taktiez, a komprimovanie mam zapnute

PROSÍM PORAĎTE MI- SÚRNE UŽ MAM LEN 2 GB VOĽNE... ĎAKUJEM VOPRED ;(
myslis si ze som az taky debil? uz som skusal rozne programy- s tym CCleaner mi pomohlo dat naspet 1gb nic viac... hladal som uz aj skryte subory a vsetky dokopy mali 20GB pisal som s jednym odbornikom ten mi poradil program HDD life for notebooks a som ho skusil a napisalo mi to NO HDD´S WITH SMART on mi to vysvetlil tak ze HDD nemoze najst smart- nepracuje tak ako ma a mam ho dat na reklamaciu nic ine nepomozezodiaq napísal:Prepac ale reklamacia kvoli tomu ze ti subori zaberaju miesto na HDD je trosku na hlavu![]()
Rovno reklamuj kvoli tomu ze zerie elektriku.
Rozhodne treba najst zdroj tychto suborov, precistit temp subory, cache s podobne, skus program CCleaner, rekord co som s nim odstranil je 35GB bordelu na 80 GB disku
prosim porad ako to mam zistit ze ktory program mi to vytvara... vo windowse mam zalohovanie vypnute, je zapnute len na moj pokyn ked by si mohol tak mi daj skype/icq na teba a by si sa na to mohol pozriet cez team viewershiro napísal:si zisti co za program ti ich vytvara...co su to za subory?
nemas to zapnute rovno vo windowse?