APC Back-UPS 250EI
APC Back-UPS 250EI
Moja otazka je, ze ci sa da s tou baterkou este mieco robit, bo vydrzi na 150W zatazi uz len dve minutky. Viem, ze na mobiloch sa daju tie baterky niako obnovit. Da sa aj tato
Alebo uz len kupit novu
Alebo uz len kupit novu
Naposledy upravil/-a LoPiO v Ut 03. Jan, 2006, 19:36, upravené celkom 1 krát.
I found paradise, it`s Ibiza.
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
Musis ju uPLNE vybit. A potom znova nabyt mozno jej to TROCHU pomoze . Ak nie smula :roll:
NB : Fujitsu-Siemens D9500 C2D T5250 3GB 120GB X3100 15.4" @ Xubuntu
Other : LG KU990 Viewty , Sandisk SANSA CLIP@Porta pro
Sien † slavy : 462 - Duron 800@1100@2v (spitfire) ; Athlon 1200@1864@2.3v (thunderbird) ; #1 Abit NF-7 rev. 2.0 CPU Vmod ~2.4v
Now : 462 - Duron 750@967@2.25v (spitfire) ; Duron 950@1457@2.33v (spitfire) ; Duron 1100@1470@2.21v (morgan) ; A1333 (thunderbird) ; A XP 1500+ 1333@1488@1.8v (palomino) ; EPOX 8K3A CPU Vmod ~2.33v ; #2 Abit NF7 rev.2.0 Vmod ~2.4v
Other : LG KU990 Viewty , Sandisk SANSA CLIP@Porta pro
Sien † slavy : 462 - Duron 800@1100@2v (spitfire) ; Athlon 1200@1864@2.3v (thunderbird) ; #1 Abit NF-7 rev. 2.0 CPU Vmod ~2.4v
Now : 462 - Duron 750@967@2.25v (spitfire) ; Duron 950@1457@2.33v (spitfire) ; Duron 1100@1470@2.21v (morgan) ; A1333 (thunderbird) ; A XP 1500+ 1333@1488@1.8v (palomino) ; EPOX 8K3A CPU Vmod ~2.33v ; #2 Abit NF7 rev.2.0 Vmod ~2.4v
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 04. Nov, 2005, 20:00
re
no tak tejto baterke uz nepomoze ani svatena voda. je to klasicka olovena baterka, ktora sa da obnovit jedinym sposobom a to je vymena elektrolytu a ako tak na nu pozeram tak to neni mozne bez poskodenia obalu. ak by si sa riadil predchadzajucim tak by si ju uz uplne zabil. takze asi tak
Re: ds
Ja v tom UPS. No chcel by som to pouzivat ako zalozny zdroj Dostal som to zadara. No v baraku kde byvam sa stava, ze obcas vypadne elektrika a to nie je buhvico pre HW.Lukasko napísal:len tak pre zaujimavost na co tu baterku vobec pouzivas???
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 04. Nov, 2005, 20:00
ggg
No jaffar pisal aby si tam hodil autobaterku ale to by som neriskoval bo ti to pri nabijani tej baterky moze odpalit ten zalozny zdroj. Radsej si tam kup nieco podobne ako tam bolo no vyskusaj pozriet nieco ine ako Pb, mozno Ni-MH alebo najlepsie LioN. nieco urcite zlanaris. Skus mrknut na stranky Akuma alebo ostatnych skoro domacich vyrobcov baterii. Pripadne v nejakom motoservise by si to mal urcite zohnat. Bo podobne baterky sa pouzivaju do motoriek.
Re: ggg
to s tou baterkou bola otazka..len taky pokus nie navod aby to tam hodil...len ma jednoducho zaujmalo ci by to islo...tak nic no ..nevydaloLukasko napísal:No jaffar pisal aby si tam hodil autobaterku ale to by som neriskoval bo ti to pri nabijani tej baterky moze odpalit ten zalozny zdroj. Radsej si tam kup nieco podobne ako tam bolo no vyskusaj pozriet nieco ine ako Pb, mozno Ni-MH alebo najlepsie LioN. nieco urcite zlanaris. Skus mrknut na stranky Akuma alebo ostatnych skoro domacich vyrobcov baterii. Pripadne v nejakom motoservise by si to mal urcite zohnat. Bo podobne baterky sa pouzivaju do motoriek.
http://stavebnice.sk/
daj akumulatory, tam to mas, kebize sa rozhodnes tam novu dat, a este, s inou, ako takouto bezudrzbovou bateriou by som to neskusal, nemusi to vydrzat zdroj, ale ani bateria. ../ a este som pozeral tusim 12V 7AH stoji okolo 450sk, takze nie take strasne, a dufam vies, ze baterie maju zivotnost cca2 roky(3mozno. .. )
daj akumulatory, tam to mas, kebize sa rozhodnes tam novu dat, a este, s inou, ako takouto bezudrzbovou bateriou by som to neskusal, nemusi to vydrzat zdroj, ale ani bateria. ../ a este som pozeral tusim 12V 7AH stoji okolo 450sk, takze nie take strasne, a dufam vies, ze baterie maju zivotnost cca2 roky(3mozno. .. )
Brm brm wrrrrrrrrrrr.. gotcha!..
Thx. Co ja som pozeral nahradnu baterku, tak to bola original Akoze za 450Sk fakt good cena. Asi viac ako 7Ah tam nemozem datMatl0_w1C napísal:http://stavebnice.sk/