Zdravim,
chcel by som sa tu pritomnych opytat ci nahodou nepoznaju nejaky jednoduchy program, ktorym by som jednoducho zvysil hlasitost na vystupe zo zvukovej karty.
Ono sa tento problem tyka hlavne filmov - chcem pozerat nejaky film na notebooku a na niektorych ripoch je hladina zvuku taka nizka, ze potrebujem zapojit sluchatka, aby som vobec nieco pocul - pricom zvuk je v systeme aj na prehravaci na maxime.
U vacsinu filmov je to OK, ale na niektorych je ten zvuk slabsi a tam by som vyuzil nejak takyto "program".
Softverove zvysenie hlasitosti
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
Re: Softverove zvysenie hlasitosti
"bohuzial" na tomto fore sa neriesia problemy s warezom
Kde tu máš Warez?
Keď chceš pridať volume vo filmoch tak skús prehrávať cez VLC, ten má možnosť celkom dosť pridať volume
Keď chceš pridať volume vo filmoch tak skús prehrávať cez VLC, ten má možnosť celkom dosť pridať volume
Spoiler: ukázať
tiez sa priklanam k vlc, no pocutaj s masivnym skreslenim na vystupe
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
skôr so šumom, výstup by to nemalo prebudiť tu ide o softwarove zosilenie (teda dufam )
prebudi to , bude masivne skreslenie ved si to skus nad 200% nepocuvatelne
- bledos
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 07. Sep, 2007, 08:00
Dakujem za radu, to VLC-ko je uplne super a tych 100 % naviac staci - ja nejaku kvalitu moc nezvyzadujem, lebo ten notas ma aj tak len take "sustatka"
Prebudí len keď máš signál s normálnou úrovňou, ak je signál slabý tak ho neprebudí.
Spoiler: ukázať
Problem ktory si popisal som riesil kedysi aj ja.. Ked sa audio z filmu dekoduje cez AC3, staci si spustit nastavenia kodeku a zvysit master gain level na +20dB a je to