Battlefield: Bad Company 2
Re: Battlefield: Bad Company 2
No to zatrhavanie mam aj ja ... ..
inak opravujem s tym loadingom .. to cakam hadam aj 1min... toto musia spravit lebo ma....
inak opravujem s tym loadingom .. to cakam hadam aj 1min... toto musia spravit lebo ma....
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Nastav si dx9 rezim v konfiguracii, loadingy ti padnu na povodny cas.
provedeno... tak ide to povodne ale hodil som tam DX10 na 9vine nejde AA ... hadam to daju aj oni doporiadku ,,..
AA ti pod DX9 nepôjde nikdy, lebo hra využíva deferred rendering
a čo sa týka lagov, odstráni ich nakopírovanie pbsetupu do pb priečinka a následný update (aspoň u mňa to tak bolo)
a čo sa týka lagov, odstráni ich nakopírovanie pbsetupu do pb priečinka a následný update (aspoň u mňa to tak bolo)
s pozdravom, crux.
Ved vravim ze som dal 10 lebo na 9 nefunguje AA ... tak kto caka ze pojde
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
ako aako ako ja ked to spravim,ziadny novy upodate mi nehlasicrux2005 napísal:AA ti pod DX9 nepôjde nikdy, lebo hra využíva deferred rendering
a lagy sú preč? lebo ak nie, tak ich u teba spôsobuje niečo iné
s pozdravom, crux.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
2x sa mi stalo ze som nedal tipka nozom ani na 4pokus .. niekedy si vsimnem ze mam na konte co ja viem 12/5 zabijem .. kuknem mam 12/5 zase zabijem pozriem a mam 12/5 ... no ak je takych drobnosti viacej .. ja .. no ... spytal by som sa panov z EA kedy bude patch na tento patch ...
skôr DICE
a mne sa napr. nepripočítavajú občas body, veď načo
a mne sa napr. nepripočítavajú občas body, veď načo
s pozdravom, crux.
Zdravím, pár dni zo zadu idem si zapnuť hru, že si zahram MP pred spustením že je nova verzia volaky upadte. dal som ok.. tak spustím hru dam LOGIN všetko v pohode. najdem si daký server začnem hrať po necelej minute ma vyhodi z hry a napíše mi takuto informaciu..
http://yfrog.com/5kbfbc2game20100422164256j" onclick="window.open(this.href);return false;
http://yfrog.com/5kbfbc2game20100422164256j" onclick="window.open(this.href);return false;
Spoiler: ukázať
no ak to nieje pravidelne tak neries ... sem tam sa stane .. teda mne sa nestalo .. ale na BF2 sem tam ano .. inak ja som dostal taketo okienko len raz zatial z BANOM ...asi som stupil na nejakeho admina .. nuz..
robi mi to pravidelne, stale, je jedno aky Mapku a podobne... RUSH či niečo iné, stale to robí, skušal som aj reinštalnuť ten pnkBuster níč, neviem čo stým mám robíť
Spoiler: ukázať
stiahni: http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php" onclick="window.open(this.href);return false;, nakopíruj do PB priečinku a updatni PB
s pozdravom, crux.
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
Mne to robilo pred updatom, tiež som nemohol hrať tak som si zaskrtol aby mi vyhladalo server bez PB a hrával som iba na takých, ale potom ako vyšiel update tak mi to už nerobí a mozem hrať aj s PB