Amd Athlon 240 problem.

Všetko o procesoroch vrátane ich pretaktovania...
Používateľov profilový obrázok
miro1703
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 164
Dátum registrácie: Po 02. Feb, 2009, 16:27
Bydlisko: Družby 12 Banská Bystrica

Re: Amd Athlon 240 problem.

Príspevok od používateľa miro1703 »

OKa...to berem.....nechcem tym argumentovat....ale potom ako je mozne napriek...tomuto vsetkeme...ten svetovy rekord???Ci voltomod alebo co???Neviem..pozri sa....mam v plane do tej dosky osadit...aj 6 jadro...od AMD teraz do nej pride athlon x3 unlocknuty na 4 jadra.To mi chces povedat ze zarucene vsetky biostarky trpia tymito neduhmy???

A este detail pokial viem...tak na slovensko...distrubuuje biostarky aj madcomp.sk...skade ju mam aj ja.
Používateľov profilový obrázok
AmOK
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1291
Dátum registrácie: Ut 25. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava

Re: Amd Athlon 240 problem.

Príspevok od používateľa AmOK »

Neviem aky rekord, ale to nie je podstatne. Aspon co ja viem, tak WR s AMD momentalne drzi mobo od ASRocku. Pri rekordoch a dusiku je Vdrop nepodstatny, lebo mosfety aj okolie cpu su dost podchladene, takze nejake pretazenie napajacej kaskady ti moze byt ukradnute.
Vdrop vadi skor pri OC v beznej prevadzke. Potrebujes zbytocne zvysovat Vcore tak, aby v zatazi nepadalo pod hranicu, kedy je este procak stable. Tym padom to viac zere v idle, procak viac kuri. Ked su obvody predimenzovane, tak MoBo ma dlhsiu zivotnost atd... Nechce sa mi to vsetko pisat.
Netvrdim, ze vsetky Biostary maju poddimenzovane napajacie obvody, ale co som mal dosky, tak predimenzovane obvody nemala ziadna. :-D
Proste, co sa napajania cpu tyka priemerny mainstream. Na Biostare som chvalil ine veci.. Ak chces postudovat o tej firme viac, tak odporucam Rebelsheavenforum. Fakt kopec infos, mody, biosy, proste vsetko. ;)
Autorizovanych slovenskych distributorov mas tu. Neviem ako je to s madcomp.sk
4 jadra aj OC ta doska zvladne bez problemov, myslim ze aj X6 s decentnym OC, ale napr. ja som si pre istotu na vsetky Biostarky prirabal na mosfety hlinikove chladice.

Návrat na "Procesory"