Battlefield: Bad Company 2
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
Re: Battlefield: Bad Company 2
pepo30 podla mna nemas najnovsi update
ja hram a ziadne problemy nemam az na obcasne padnutie hry,vsetko sa mi uklada tak ako som skoncil
ja hram a ziadne problemy nemam az na obcasne padnutie hry,vsetko sa mi uklada tak ako som skoncil
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Oranzovy stvorcek to hadzalo vtedy, ked si za dany typ (assault/engineer/medic/recon) uz odomkol vsetko. A urcite nema najnovsi update, pretoze tam uz oranzovy stvorcek neukazuje.pepo30 napísal:Inak je to cele nejaké zblbnuté, aj ja ked si pozerám postup a unlock zbraní tak namiesto toho aby mi zobrazilo čo bude nasledovať (aká zbraň) tak tam mám len oranžový štvorček...
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
ani si nedavaj
No neviem chvopi, ale už ked som ti inštaloval (asi pred týždnom) tak mi to hne ponuklo update a dosť dlho niečo sťahovalo.
Spoiler: ukázať
r.b.class napísal:ani si nedavaj
no ked si neda tak to si moc nezahraje .. ak nejake servre este ostali neupdatnute ..casom urcite vymiznu uplne ..aj ked neviem do akej mieri to zavisi od vlastnikou servera ... lebo co maju kamosi jeden prenajaty tak ..tam chvilu mali moznost ze updatnut .. a pak im to zmizlo a updatlo sa to automaticky ..
Ešta takto sa opýtam, ako sa to updatuje? Niekde cez hru v menu? Alebo to musím stianuť zo stránok hry?
Ke si otvoris priecinok kde mas nainstalovanu hru tak tam mas BFBC2Updater.exe tak tymto ti to samo updatne.
OK tak to dnes skusim, sam som zvedavý, či to už aj náhodou nemam.
a ja mam toto v Satrajeve za 20€ a to je to ste nevideli ked je zahltena siet tak sa este stazujte online hry tu zabudni
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz + Thermalright Ultra-120 Extreme, MB: ASUS Crosshair V Formula-Z (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G + ARCTIC Accelero Xtreme IV, LCD: ACER ED 273, DISKY: ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, WD Blue 3D SSD NAND 1TB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, WD Gold 2 TB , NoteBook: Acer Nitro 5 Shale Black
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
wayne? toto nie je debata o tom, kto má aký zlý net
s pozdravom, crux.
Takže hru som updatol a hned aj odskušal. Prvé dojmy su OK, omnoho omnoho rýchlejšie načíta všetky servery a je ich samozrejme niekol0konásobne viac ako predtým. Žiadne padanie hry ani nič podobne som nespozoroval. K tomu zobrazovaniu unlocku, tak pri tých vozidlách mam už zrejme všetko unlock-nuté, lebo ani teraz mi tam nič nezobrazuje, ani postup proste nič. Ešte to nekonečne dlhé uploadovanie... Ale to už zrejme bude chyba grafiky, niekde som čítal že je to problem ovladačov a ATI kariet, aj ked som doteraz čítal, že tam mali byť problemy iba pri serii 5xxx a ja mam 4890... Ale tak skusim aj tie preinštalovať a uvidíme.
tam je problem ako pisal faugusztin ... z DX11 .. ked rucne nastavim DX10 nacitanie mapy sa vrati na povodny cas ..
Ono ja som uploadovanie nikdy nemal na "pôvodnom" čas. Vždy to trvalo dlho.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
ake uploadovanie?