modifikacia skrinky help
modifikacia skrinky help
cawes
chcel by som zmodifikovat skrinku ale robim to prvy krat tak by som bol vDacny za vase rady a napady
moja skrina je vyfotena tu http://www.pretaktovanie.sk/modules.php ... &cat=13441
chcel by som dat od boku plexi a do predu vetrak a konecne mat poriadok v kabloch
tiez si chcem kupit nove chladice na graicku kartu a procesor
za pomoc Dakujem
chcel by som zmodifikovat skrinku ale robim to prvy krat tak by som bol vDacny za vase rady a napady
moja skrina je vyfotena tu http://www.pretaktovanie.sk/modules.php ... &cat=13441
chcel by som dat od boku plexi a do predu vetrak a konecne mat poriadok v kabloch
tiez si chcem kupit nove chladice na graicku kartu a procesor
za pomoc Dakujem
a co chces od nas ? chces radu ? ak hej tak citaj:
okno vyrez priamociarou pilkou, plexisklo kup v baumaxe, nalep silikonom a mas okno...
bud si kup gulate kable alebo si ich sprav...
a chladice aj s regulatorom si kup, kedze neviem aku mas zostavu nemozem ti poradit ake, ale ak kupis nieco od zalmana nic nepokazis...
okno vyrez priamociarou pilkou, plexisklo kup v baumaxe, nalep silikonom a mas okno...
bud si kup gulate kable alebo si ich sprav...
a chladice aj s regulatorom si kup, kedze neviem aku mas zostavu nemozem ti poradit ake, ale ak kupis nieco od zalmana nic nepokazis...
- Napster050
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 16. Júl, 2005, 20:00
Ja som plexi uchytil skrutkami, ked som tam mal ten silikon tak som to plexi odtial vzdy vytlacil ked som PC prenasal
Teraz to uz drzi tak ako ma.
PS - Tie skrutky nepritahujte silno lebo bude z toho fraktura plexi
Teraz to uz drzi tak ako ma.
PS - Tie skrutky nepritahujte silno lebo bude z toho fraktura plexi
MB Foxconn 915P7AD-8Ks CPU Intel Pentium 4 2.8GHz @ 3005MHzRAM 768MB VGA MSI NX6600 Diamond @ 500/1000 DVD-RW LG GSA 4160B HDD 320GB Seagate & 80GB Western Digital & 40GB Seagate PSU Q-tec 650W Sound Card Realtek 7.1 CH HP color LaserJet 2550L HP deskjet 3420 HP scanjet 3530c Steelpad QcK mini Modded Case
IBM ThinkPad T22
Qtek 8500
IBM ThinkPad T22
Qtek 8500
Tak ani sa necuduj ze tam nenasadis Freezer, ked podporuje len socket 754/939, radsej sa poobzeraj po dakom Zalmanovi. Dalej s tvojou kabelazou to vyzera katastrofalne, zozen si dake gulate kable alebo si ich dako uprav. Ake hrube mas plechy na bedni? Lebo ak ich mas tenke ako papier, tak by som si plexo nedaval.
Vy sa tu smejete a vonku zúri socializmus!
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 04. Nov, 2005, 20:00
hh
este by som ti poradil tu skrinku trosku povysavat bo tam je videt kopa prachu a zozen si nejaku tlmiacu hmotu (ja som pouzil na staru skrinku obycajnu karimatku ) a pekne to nou oblep. Celkom dobry by bol aj nejaky ten vetrak na vrch skrine. vobec nehuci a je tam hned o par stupnov menej. jo a dopredu daj tiez nejaky fan. no nezabudni vystrihnut original plechovu mriezku aj vpredu aj vzadu. nebude to tolko hucat.... no a celkom dobre by bolo ulozit tie kable nemusia byt hned oflexovane staci ked ich pekne budes viest popri hranach, zviazes ich a este jedna vec neni to vidiet ale vyskusaj dat na zdroj nejaky 12 cm vetrak a povodny daj napr dopredu
to len mojich par postrehov
to len mojich par postrehov