Sem patri všetko o ovládačoch a nastaveniach ovládačov pre základné dosky, grafické karty a príslušenstvo plus všetko o nových BIOSoch, flashovaní zakladných dosiek, grafických kariet a iného HW...
S.T.A.L.K.E.R. – Clear Sky:
* Improves up to 6% with ATI Radeon™ HD 5970 graphics products
* Improves up to 3% with ATI Radeon™ HD 5800 graphics products
* Improves up to 3% on ATI Radeon™ HD 5700 Series products
Resolved Issues for the Windows 7 Operating System
This section provides information on resolved issues in this release of the ATI Catalyst
Software Suite for Windows 7. These include:
* "Battlefield 2: Bad Company" maps no longer takes unusually long to load for ATI
Radeon™ HD 5000 Series
* Performance on 2D applications and benchmarks has now been fixed
* Catalyst Control Center - Advanced options no longer becomes disabled after
connecting second display in clone mode
* Video Gamma now functions properly during SD/HD video playback with Adobe
Flash Player 10.1
* Video corruption no longer visible while watching live HD Jade Channel (Hong
Kong) with Windows Media Center
* Flashing no longer visible in "Shattered Horizon" game with CrossFire™ enabled
* Changing in-game resolution in "Alien vs. Predator" no longer causes screen
flickering under multi-GPU configuration
* Tint setting under Catalyst Control Center - Basic Color now displays smooth
transition when adjusted for Blu-ray playback
* In-game anti-alias now functions properly when other in-game options like
Volumetric Effects are enabled in "Empire: Total War" and "Napoleon: Total War"
games
* Flickering corruption and flashing textures are no longer visible in "Battlefield 2: Bad
Company"
* "NecroVisioN" game now launches properly in DirectX 10 mode
* Desktop corruption no longer observed on enabling Aero effects or updating graphics
score
* Blank screen no longer observed when 8X anti-aliasing is applied in "The Chronicles
of Riddick 2" game
mna by zase zaujimalo kde mozem odstavit aby sa mi po starte systemu nespustali procesy ccc.exe a mom.exe. preklikal som sa netom, ale v podstate nic bezpecne som nenasiel. tieto dva procesy spusta nejaka ina sluzba ovladacov. ccc nechcem kompletne odinstalovat a nechat iba ovladace samotne, nakolko sem tam potrebny je a viem ze aj ked tieto dve sluzby nebezia na pozadi stale zbytocne pri starte ccc si ich znova spusti a potom vypne po zavreti.
druha vec je ze mi pomerne dost vadi image tearing pri startovani a vypinani systemu. teda ked nastartuje system hodi screen z welcome a potom fade out a fade in na plochu.. fakt neprijemne, akokeby nebol zapnuty v-sync, ale vsetko je zapnute.. v hrach nie je problem z v-sync. robi mi to iba pri nastartovani / welcome a vypinani / shuting down teda na tych prechodoch tychto screenov. vam to nerobi?
ano jasne takych utilit je na stovky, no ja som jeden s tych co maju svoj system rad "cisty" a nepotrebujem si instalovat kadejake taketo utility, ktore pouzijem 1x na nieco.. islo mi o jednoduche odstavenie tychto procesov napriklad cez vypnutie sluzby (mozne nie je) alebo odstranenim v registroch (nenasiel som). kruty sposob by bol tieto subory jednoducho prepisat na mom_backup.exe ale to zas predpokladam ze by system zapisoval do logu ako chybu pretoze by sa mom.exe spustit nepodarilo..
a co ten image tearing??? ci taketo veci vobec neriesite.. hlavne ze to ide.