...oproti takemu CS-S je to o dost rychlejsie, neprehladnejsie (hlavne pri vela hracoch) a clovek ani nevie, odkial ho trafia. Respawn, bum a lezim obcas . Zo serie CoD som MP hral len na 2-ke, kde to bolo trosku ine.
...urcite je to sposobene mojou neznalostou systemu boja a map, zmateny som teda riadne. Chce to cvik, no zvacsa na serveroch, ktore su ludnate, hravaju aj dost skuseni, tak to potom tazko .
...ako vlastne funguje ten XP system? Pristup k lepsim zbraniam, ci dajakym skillom?
Neskor na vyssom lvl sa ti odomkne moznost create -a- class a vytvoris si vlastny charakter, prisposobis zbrane, perky. Lvlmi sa odomykaju stale lepsie zbrane. Inac aj ja to asi 2 tyzdne hravam....cize ked budete organizovat nejaku skupinovu seansu dajte vediet
pridám sa aj ja, napriek tomu, že som s CoD4 v podstate skončil
síce som už zer0_skill v tom, ale budiš
inak, kebyže chcete hrať len medzi sebou, teda ľudia z pretaktu, tak máme nejaké 2 servery s promodom = bez perkov, každý si môže vybrať každú zbraň (len je obmedzenie na množstvo a pod.), tak môžem dať ip aj pw... Admin som ja, takže np.
najviac sa naučí, keď ti niekto skúsenejší dá rady, najlepšie cez TS, ale tak... toľko času zase na to nemám ale nejaké tie rady by som dal, tak hromadne
k tým serverom, zistím ktoré bežia a dám vedieť, lebo momentálne som out a nikto nie je online
a kto chce údaje, nech mi napíše napr. SS, potom to hromadne všetkým pošlem
zatiaľ môžete skúsiť toto: /connect 87.106.218.213:28999;password warz
ale na 60% nebude bežať, lebo to sú staré údaje čo mám na NB
ok, tak mám údaje k serveru
rozošlem ich ľudom, čo ich chcú = záujemci nech píšu SS
zatiaľ som ich poslal GasPimu
prosím však všetkých, aby tie údaje bez môjho vedomia nerozširovali ďalej, aby nebol z toho servera public = nebol príliš vyťažovaný a ak tam niekto hrá na servery, opustite ho, lebo sa využíva občas na pcw´s. ďakujem.
ak sa aj 10 dohodneme a zahráme, nie je problém, kľudne 4-5 hodín za deň...
naše TSko pripojím tiež k tým údajom
Diky crux.
Ako mam vediet, ze tam hra niekto iny, teda pcw (nvm co to znamena)? Resp ako sa mam dovtipit, ci to zrovna nehrate vy?
Ja budem rad, ked si aspon par hodin do tyzdna najdem na toto
pcw = fun war
však keď prídeš na server a vidíš, že tam hrajú 4vs.4 alebo pod. skupinka ľudí, ktorú nepoznáš, tak proste odídeš, to je všetko (ja návam nick cruX# alebo obdoby, v prípade zer0_skill, pričom ja by som vám odpísal po svk, oni nie)
lebo môžu vás, keď nebudete chcieť odísť proste kicknúť, alebo dať ban a ja to potom musím riešiť = unban