Battlefield: Bad Company 2
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: Battlefield: Bad Company 2
Tak zas ani v BC2 nie je problem lietat :
- bassgenerator
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
kokos.... tak to ina haluzina...huste,huste.
NB: Lenovo Thinkpad T570 win 10 pro x64
Mobil: Apple Iphone 13 pro Max gold 128 GB
Mobil: Apple Iphone 13 pro Max gold 128 GB
neviete mi poradiť s odstránením lagu? Keď sa hýbem a zastanem, tak sa pomaličky posúvam o pár krokov späť ( samozrejme v multiplayeri ). Neviem či to môže byť pripojením ( T-com ADSL 2Mbit), ping mávam 90-120, (snažím sa) hrať na SK/CZ serveroch
CPU:Intel C2Q Q6600 @ 3.45Ghz (1.26V, AC Freezer 7 Pro + AC MX-2) MB:ASUS P5K Pro RAM: DDR2 6144MB Corsair XMS2 CL5 VGA: Nvidia GTX 460 Gigabyte OC2-1GB @ 905/1810/4290 1.087V (Windforce 2X) HDD: WD 6400AAKS 640GB; DVD-RAM: ASUS PSU: Seasonic EK SS500ET 500W FAN: 2x Rasurbo 120mm +FAN regulator Sound: Logitech X-540 5.1 OS: Windows 7 x64 SP1
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
s velkou pravdepodobnostou mas velky ping..toto sa mi dialo tiez ked ping isiel nad 500ms
zmeraj si na http://www.pingtest.net" onclick="window.open(this.href);return false;
/
ak to nie je ping tak neviem,kebyze to nezacalo 2 dni pred patchom tak to davam za vinu tomu,ale takto neviem
zmeraj si na http://www.pingtest.net" onclick="window.open(this.href);return false;
/
ak to nie je ping tak neviem,kebyze to nezacalo 2 dni pred patchom tak to davam za vinu tomu,ale takto neviem
Naposledy upravil/-a Zoltan Balaton v Pi 07. Máj, 2010, 18:37, upravené celkom 1 krát.
to čo vidíš v tabuľke, keď stlačíš TAB, je celková latencia k serveru
ping môžeš vidieť napr. ak máš G15 klavesnicu, tak na jej obrazovke
tak či onak, teší ma, že sa zobrazuje celková latencia, lebo tá ti povie viac ako čisto ping
ping môžeš vidieť napr. ak máš G15 klavesnicu, tak na jej obrazovke
tak či onak, teší ma, že sa zobrazuje celková latencia, lebo tá ti povie viac ako čisto ping
s pozdravom, crux.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
no tak potom mi toto robilo ked som mal oneskorenie voci servru nad 500..ono sa to dokaze dost rychlo menit obcas..
Tak som si ten ping vyskušal:
Čo som sa z toho dozvedel? V hre mi bežne ukazuje 120 - 250. Tu mam 27 tak ako je to?
Čo som sa z toho dozvedel? V hre mi bežne ukazuje 120 - 250. Tu mam 27 tak ako je to?
Spoiler: ukázať
lebo ty si si vybral server voci ktoremu si meral ping Bratislava.... a co su vsetky BF2 servery v bratislave ?
stoho zistis prd makovy pepo30
Sangala: Ja som si nevyberal nič. Len som spustil test...
Dobre ešte jedna vec, aby som bol k veci. Ako si zapnem padák, ked skačem z budovy napriklad ?
Dobre ešte jedna vec, aby som bol k veci. Ako si zapnem padák, ked skačem z budovy napriklad ?
Spoiler: ukázať
medzernik ..
ale klikol si na zltu hviezdicku..... a to je bratislava..... servery su niekde uplne inde.... ba aj amerika a padak zapnes medzernikom no ked ja stlacim space tak sa mi neotrvori ..... stlacam to viac krat alebo to stlac poriadne a drz.... taka nejaka kombinacia
ping test je v poriadku (pre európu 20-60 ping ). Ale mám pocit že to môže byť spôsobené systémom, mám podobné príznaky z "lagovaním" zvuku v hrách (pri skriptoch a niektorých animáciach ) odjakživa, čo som na W7 64bit( dával som za vinu tomu, že AtiX1950XT oficiálne nepodporuje 7) ... každopádne takéto niečo vyzera(lo) nádejne
............ ale v bfbc2 mi v mulťáku laguje aj obraz ( presne TOTO http://vimeo.com/10336057" onclick="window.open(this.href);return false; je môj problém ) ... ešte ma napadlo skúsiť na jednu partíciu nahodiť XP a pustiť to v ňom. Alebo nejaké nápady?
CPU:Intel C2Q Q6600 @ 3.45Ghz (1.26V, AC Freezer 7 Pro + AC MX-2) MB:ASUS P5K Pro RAM: DDR2 6144MB Corsair XMS2 CL5 VGA: Nvidia GTX 460 Gigabyte OC2-1GB @ 905/1810/4290 1.087V (Windforce 2X) HDD: WD 6400AAKS 640GB; DVD-RAM: ASUS PSU: Seasonic EK SS500ET 500W FAN: 2x Rasurbo 120mm +FAN regulator Sound: Logitech X-540 5.1 OS: Windows 7 x64 SP1
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
tak ti poviem..ze problem nebude v HW...mne toto presne co je na videu robilo..ale tak 10x dokopy..myslel som ze je to ping..asi nie..vobec nic som nemenil HW/SW a uz to takto nelaguje
-to ze to tak posuva vypada akoby hra takymto sposobom synchronizovala tvoju polohu s hrou..mozno je chyba na strane servra
-to ze to tak posuva vypada akoby hra takymto sposobom synchronizovala tvoju polohu s hrou..mozno je chyba na strane servra