Zdravom vospolok,
neviem ci tato tema patri sem - ked nie nech ju admin supne do inej sekcii, ale mne to prislo naspravnejsie hodit sem.
Takze ku problemu. Niekedy sa mi stava na PC, ze ked pozeram nejaky film(na formate nezalezi) a preklikavam ho, tak niekedy z cista jasna mi hodi klasicky Blue Screen s nejakou chybovou hlaskou a musim ist do tvrdeho restartu.
Zistil som, ze problem je nezavisly na pouzitom priehliadaci (aj ked v klasickom Media playeri mi to robi asi najcastejsie), ani nezavisi od pustaneho filmu a vyskytuje sa dost nahodne - neni v tom ziadna pravidelnost - proste 4-5 krat kliknem a pohoda a potom zrazu booom a mam BSOD...
Dalej som zistil, ze to robi len pod Windows XP, kekze mam simultanne nainstalovany na tom PC aj w7(ale ten velmi nepouzivam), kde sa mi to nestalo ani raz.
Co si o tom myslite, resp. ci nemate nejakyu napad ako to odstranit?
Problem pri pozerani videa
Re: Problem pri pozerani videa
nemas nahodou nainstalovanych viacej kodekov alebo co ? kazdopadne HW chyba to nebude, cize najlepsie by bolo reinstal. a co nepouzivas win 7 ?
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 12 mini
PS5 Slim
PS5 Slim
- bledos
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 07. Sep, 2007, 08:00
Akurat sa vraciam z Blue Screenu...Takze informacie co mi tam vypisuje:
DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
a celkom dole
viahduaa.sys
DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
a celkom dole
viahduaa.sys
no tiez si myslim ze to mas zasr.. milion kodekmi ktore ti posobia tu nestabilitu.
to ale nevycistis len tak - treba preinstalovat system a nainstalujes si cisty VLC media player alebo MPC Home Cinema - a ziadne hlupe kodek packy !
to ale nevycistis len tak - treba preinstalovat system a nainstalujes si cisty VLC media player alebo MPC Home Cinema - a ziadne hlupe kodek packy !
- bledos
- Nový používateľ
Tak nieco som nasiel na nete:
http://vip.asus.com/forum/view.aspx?boa ... uage=en-us" onclick="window.open(this.href);return false;
problem je asi s driverom na zvukovke na maticnej doske, siel som podla toho postupu na tej stranke a dal som tam ten starsi driver tak uvidime co to spravi. Zatial sa to sprava stabilne a k tym kodekom: je pravda, ze pouzivam kodec pack - konkretne:
K-Lite Codec Pack 590
ale tento kodec uz pouzivam "roky" a nikdy som s nim nemal najmensi problem.
http://vip.asus.com/forum/view.aspx?boa ... uage=en-us" onclick="window.open(this.href);return false;
problem je asi s driverom na zvukovke na maticnej doske, siel som podla toho postupu na tej stranke a dal som tam ten starsi driver tak uvidime co to spravi. Zatial sa to sprava stabilne a k tym kodekom: je pravda, ze pouzivam kodec pack - konkretne:
K-Lite Codec Pack 590
ale tento kodec uz pouzivam "roky" a nikdy som s nim nemal najmensi problem.
tak si mozno daco doinstaloval omylom.
valistar: a komu vyhovuje wmp tak nech si nainstaluje ffdshow a nie volake blbe kodeky.
bledos potom napis ci sa to zmenilo
valistar: a komu vyhovuje wmp tak nech si nainstaluje ffdshow a nie volake blbe kodeky.
bledos potom napis ci sa to zmenilo
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 12 mini
PS5 Slim
PS5 Slim
- bledos
- Nový používateľ
Takze pani bolo to tym zlym driverom na zvuk - odkedy som tam nahodil ten starsi tak vsetki fici ako ma a ziadny BS som uz odvtedy nemal...Ale napadlo by vas to? Driver na zvukovku...