Sekanie v hrach
Sekanie v hrach
mam mensi problem s hrami ako napr Witcher a B. Bad Company 2. obe mi idu relativne dobre cca 40 - 60 fps ale v istych sekvenciach hra akoby mala trhane pohyby...ako by to islo po obrazkoch aj ked fps idu stale tak isto...mozu za tym byt zle nastavenia v hrach alebo zle ovladace alebo este nieco ine ?
Re: Sekanie v hrach
alebo bordel na disku, defragmentovany ho mas? Pozri ci vykazuje nejaku vacsiu aktivitu pri tych zasekoch.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
mam novy disk...cca mesiac...a defragmentaciu som tam veru nerobil...aky program poradis na kontrolu disku ?
no mam zapnuty program fraps. a podla toho sa riadim. neviem do akej miery to je vierohodne. a za druhe v sync vo witcherovi nie je alebo som ho tam asi prehliadol a inac to ale mam vsade on. ja tomu rozumiem tak ze mi to nebude robit zbytocne 155 fps a nebude procesor a hlavne grafika pracovat na max ked kludne staci nejakych 50% na 60 fps...
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
napis zostavu
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
saajt, a seka ti to aj s vypnutym FRAPS ?
amd x4 630 2,8 ghz
4 gb
hd 5770
zostavou to isto nie je
a co sa toho frapsu tyka tak nemam bohuzial momentalne moc casu na "testovanie" ale myslim ze bez toho mi to nerobi...aspon co som chvilku skusal...uvidim nabuduce a dam vediet...dik za radu
4 gb
hd 5770
zostavou to isto nie je
a co sa toho frapsu tyka tak nemam bohuzial momentalne moc casu na "testovanie" ale myslim ze bez toho mi to nerobi...aspon co som chvilku skusal...uvidim nabuduce a dam vediet...dik za radu
tak BFBC2 ti sekat kludne moze, teda ked hras na nejakom normalnom rozliseni tak je celkom normalne ze v niektorych pasazach aj sekat bude s 5770 na plnych detailoch
witcher co si pamatam tak mne to blblo s v-syncom, skus ho vypnut/zapnut v hre alebo nanutit cez ovladace.. mozno to pomoze
witcher co si pamatam tak mne to blblo s v-syncom, skus ho vypnut/zapnut v hre alebo nanutit cez ovladace.. mozno to pomoze
-
- Moderátor
Ono FRAPS dokaze dost brutalne zrazit FPS ak mas nastavene ukladanie videa.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
kludne moze byt malo ram a nasledne swapovanie..napis zostavu
-
- Moderátor
Citaj.r.b.class napísal:kludne moze byt malo ram a nasledne swapovanie..napis zostavu
amd x4 630 2,8 ghz
4 gb
hd 5770
vidis to som ani napriklad nevedel ze sa tam uklada video...pozrem si to blizsie ten program a vidim ze sa mi ulozilo 3 gb videi asi to bude tym fraps...
existuje nejaky iny program ktory len jenoducho ukaze priamo v hre pocet fps a nijako ich neznizuje ?
existuje nejaky iny program ktory len jenoducho ukaze priamo v hre pocet fps a nijako ich neznizuje ?
ano FRAPS, akurat si vypni zbytocnosti
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
no tak pri tom Witcherovi je to stale. aj ked zmenim nastavenia tak to "seka"...nejde o klasicke trhanie ako by bolo malo FPS ale o nejake mierne trhanie. tazko opisat. moze byt chyba v monitore ? ze nejak nestiha or nieco ine ?