ako ti "zaserie" XBMC cely windows?
vsak to je normalny soft - nainstalujes, nebudes spokojny odinstalujes. bez problemu
to nie je ako operacny system alebo nieco zlozite, len par MB program ... neviem co riesis
valistar.... nechapem co riesis ty... preco ta trapi ze ci si to instalujem na strope alebo na podlahe ? proste to tak je....
okrem toho... kazdy program co si instalujem na PC je len program... a ako vyzera Windows po roku ? Kopec hovadin bezi na pozadi o ktorych clovek ani len netusi ked sa v tom nezacne vrtat a hladat to... takze asi tolko na tuto temu.
1. chce sa mi hrat s Ubuntu
2. nechcem si zasrat Windows pokial nedojde karta
1. takto nebudes mat to HTPC ani o mesiac a budes riesit kopu zbytocnych kravin a nie pozerat TV. hraj sa s ubuntu na com chces ale potom tuna nerev ze ako riesit hento a tamto...pretoze na windowse podobnu vec vyriesis za pol hodiny, a tuna budes dva dni cakat nez sa najde nejaky linuxak, co sa s tymto zabava.
shiro napísal:es mat to HTPC ani o mesiac a budes riesit kopu zbytocnych kravin a nie pozerat TV. hraj sa s ubuntu na com chces ale potom tuna nerev ze ako riesit hento a tamto...pretoze na windowse podobnu vec vyriesis za pol hodiny, a tuna budes dva dni cakat nez sa najde nejaky linuxak, co sa s tymto zabava.
Priliz sa o mna obavas.... ja pozeram TV ked chcem.... aj sa hram s Ubuntu kolko chcem... ne revanie som uz velky takze neboj sa ... take veci uz zvladam. A neboj necakam... proste si hladam to co potrebujem a sem tam sa opytam aj tu... na to predsa fora su ci nie ? Alebo je zoznam "dovolenych" otazok a len tie sa mozu riesit ?
shiro napísal:2. taku kravinu si zobral odkial?
Akoze co tocis ? Aku kravinu ? Ze cakam na kartu ? Ci co ? Ci akoze chces povedat ze ked naistalujes program na Windowse tak sa akoze nic nedeje ? Ziadne zapisy v registroch, ziadne programy co sa pri "startup" spustaju, ziadne "update dowloaderi" co zacnu pindat ze je nova verzia ? Kde prosim Ta zijes ? Co mas Windows 3.11 Workgroup ci ako ?
panasonic650 napísal:
Priliz sa o mna obavas.... ja pozeram TV ked chcem.... aj sa hram s Ubuntu kolko chcem... ne revanie som uz velky takze neboj sa ... take veci uz zvladam. A neboj necakam... proste si hladam to co potrebujem a sem tam sa opytam aj tu... na to predsa fora su ci nie ? Alebo je zoznam "dovolenych" otazok a len tie sa mozu riesit ?
sak si ries ako chces, ale ides na to cez kopu zbytocnosti a zbytocnych problemov.
shiro napísal:
Akoze co tocis ? Aku kravinu ? Ze cakam na kartu ? Ci co ? Ci akoze chces povedat ze ked naistalujes program na Windowse tak sa akoze nic nedeje ? Ziadne zapisy v registroch, ziadne programy co sa pri "startup" spustaju, ziadne "update dowloaderi" co zacnu pindat ze je nova verzia ? Kde prosim Ta zijes ? Co mas Windows 3.11 Workgroup ci ako ?
ohladne toho zasierenia windowsu.
neviem co sa bojis zapisov do registrov? cisty system nebudes mat nikdy, to by si totiz po jeho instalacii nesmel nainstalit ani directx alebo ovladace k hardwaru, o programoch nehovoriac. Podobna paranoia nieje namieste a je uplne hlupe takto rozmyslat. Pretoze tuna sa nebavime o programe zapisujucom 200 veci do registra a zaberajucom 2GB...