uz pred cca 2mi rokmi som tento problem mal a to je ze pri sledovani filmu na pc mi po cca 20 min vypne monitor a napise NO SIGNAL. ako to robi bezne pri necinnosti pc. predtym som to nejako spravil aby to nerobilo ale uz neviem ako
Vypinanie Monitoru
Vypinanie Monitoru
naozaj neviem do ktorej temy mam toto dat a je mi to tak trosku blbe tu riesit takyto problem ale neviem si pomoct 
uz pred cca 2mi rokmi som tento problem mal a to je ze pri sledovani filmu na pc mi po cca 20 min vypne monitor a napise NO SIGNAL. ako to robi bezne pri necinnosti pc. predtym som to nejako spravil aby to nerobilo ale uz neviem ako
mam teraz win7 a skusal som vsetko mozne aj nemozne. isto je to jednoduche ale uz som v koncoch
dik za radu...
- SDW_Q
- Nový používateľ

- Dátum registrácie: Ne 12. Okt, 2008, 23:00
Re: Vypinanie Monitoru
pozri Moznosti napajania ci nemas nastavene vypinanie monitoru..
Start>>Ovladaci panel>>Moznosti napajania pozri ktory profil je aktivny a daj Upravit nastavenia>>Vypnut monitor: Nikdy
takto to je na Viste momentalne nemam pristup na Win7 ale hadam sa to moc lisit nebude
Start>>Ovladaci panel>>Moznosti napajania pozri ktory profil je aktivny a daj Upravit nastavenia>>Vypnut monitor: Nikdy
takto to je na Viste momentalne nemam pristup na Win7 ale hadam sa to moc lisit nebude
Re: Vypinanie Monitoru
ok dik malo by to fungovat
lock