Je čierna ozaj čierna ?

Všetko o monitoroch CRT, LCD paneloch...
Používateľov profilový obrázok
Snake
VIP
VIP
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00

Re: Je čierna ozaj čierna ?

Príspevok od používateľa Snake »

r1z1ko napísal:No ale vidím že to je každému jedno, takže to nemá cenu rozoberať.
je to každému jedno lebo sa to nedá, pochop to už, a veľmi silno pochybujem, že máš doma miestnosť 4x4 metre, bez okien a že k tebe bude každý nosiť svoj monitor.

Nedá sa to, opakujem ešte raz...

.
zachary
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa zachary »

..musel by si mať vytvorené štandardné podmienky a takisto to "fotenie" nie je úplne šťastná metóda
PC:
Spoiler: ukázať
CPU: i5-7600K + Noctua NH-U12F | MB: Gigabyte GA-Z270X-Gaming K5 | RAM: 2x8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX | GK: Gainward GeForce GTX1060 6GB | SSD: Crucial MX100 256GB | HDD: Seagate Barracuda LP 2TB @ Scythe Quiet Drive | DVD-RW: Samsung SH-S223F | audio: on board + HyperX Cloud + Kurzweil KS-40A | PSU: Corsair RM 750i | fans: 3x Noctua, Enermax | case Corsair 330R carbide series| LCD Dell S2721DGFA | Rapoo E9270p + Logitech G500
LIVESTRONG
r1z1ko
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 06. Jún, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa r1z1ko »

Snake, a to už je za pripomienku, načo ti je miestnosť 4x4metre bez okien...tú moju fotku som myslíš rozbil kde, v pivnici :)
No ja teda neviem či máš rovno pod oknom lampu verejného osvetlenia alebo čo, ale keď sa zotmie, tak mám doma docela dobrú tmu, ktoré je oveľa tmavšia ako to čo lezie z monitoru...

A opakujem ešte raz, poznáš iný jednoduchší spôsob ? Nepoznaš, lebo taký ani nieje. Tak to ty pochop. Nikde som nepísal že to je profi spôsob ako to zistiť. Ak by sa sem nahodilo napr. 5 monitorov, tak by bolo docela ľahké opticky preveriť a porovnať to podsvietenie.
Alebo chceš ku každému chodiť s tou kalibračnou blbostou pre monitory ?
CPU: Intel E8200 @3.2Ghz/1.1V - Freezer 7Pro «|» MB: ASUS P5K SE «|» VGA: GB 4850 «|» HDD: M4 64GB, SAMSUNG F1 1TB «|» RAM: OCZ 2x1GB 800Mhz Special Ops Edition+ 2x1GB red A-DATA «|» Mechanika: 1, NEC DVD-RW ND-3540A 2, SAMSUNG DVD-RW SH-S203P «|» Mouse: Logitech MX518 «|» Monitor: Benq G2222HDL «|» Headphone: Sennheiser eH 250

Návrat na "Monitory a zobrazovacie zariadenia"