Ako sa zbavit disku "Vyhradené systémom"
Ako sa zbavit disku "Vyhradené systémom"
Naistaloval som vcera windows 7, rozdelil HDD na 3 particie a namiesto troch mam 4, ten "nezelany" je samozrejmost pre Windows ale doteraz sa mi nestalo ze by mi to potom zobrazovalo medzi jednotkami pevneho disku,
zbydocne mi to zabera pismenko "D"
I napriek tomu ze jednotka NTFS "Vyhradené systémom" zabere len 100 MB, vadi mi to tam.
dakujem za vase napady
http://img338.imageshack.us/img338/3485/snmka.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Uploaded with ImageShack.us
zbydocne mi to zabera pismenko "D"
I napriek tomu ze jednotka NTFS "Vyhradené systémom" zabere len 100 MB, vadi mi to tam.
dakujem za vase napady
http://img338.imageshack.us/img338/3485/snmka.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Uploaded with ImageShack.us
Spoiler: ukázať
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Re: Ako sa zbavit disku "Vyhradené systémom"
zruš mu priradenie písmena v správcovi počítačov, nesmieš to zmazať
Ja len tak "pod ciaru", nemas to nahodou z predoslej instalacie. Hod sem screen zo spravy diskov. Totiz normalne by si ho nemal vidiet.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
no niekedy sa ukáže a niekedy nie , šak je to Win
- glirpi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36
toto sr&lo aj mna takze som to riesil tak, ze som zhodil vsetky particie v instalacke windowsu a nanovo vsetko povytvaral. ono to bolo ale troska komplikovanejsie nakolko vzdy ked som dal vytvorit tu prvu spolu s nou sa vytvarala aj tato 100mb. ale po troske klikania, extend-ovania sa mi podarilo spravit iba 2 bez tej "systemovej".. vsetko pred formatovanim pariticie.. len vsetky data su v cudu v tomto pripade.
Ja by som sa chcel zbavit tej systemovej particie, ktora je sice bez priradeneho pismena a zabera velmi malo miesta, ale skratka ma stve, ze je na zaciatku disku. Je mozne ju nejako odstranit, vsak instalacku Windows mam, tak na co mi je ta "zachranna particia" ? Viem, ze vytvoreniu tej sys. particie sa da zabranit uz pri instalacii, lenze to som zistil az potom ako som Windows nainstaloval. Da sa to vobec nejako bez nasledkov pre system?
nedá, a ja idiot lutujem že som si ju nevytvoril, bez toho nemôžem používat bitlocker
.
To si nevytvori nahodou sama instalacka ?
NB_1 OMEN by HP 17-an111nc Shadow Black
NB_2 Acer Aspire ES1-512-C2WN
MT Samsung Galaxy Note 10+ 512gb
Ja z teba raz umrem,na vsetko mas nejaku specificku odpoved ?
NB_1 OMEN by HP 17-an111nc Shadow Black