andydul napísal:Ja som tychto dosiek mal v rukach niekolko a stojim si za nazorom, ze to boli excelentne dosky pre ackove procaky, bol som s nimi velmi spokojny.
ja som mal tiez abitky v poslednych 2 ci 3 pc, aboslut no problem, vychytane biosy co sa tyka OC, atd.. Trochu vyssia cena ale myslim ze ta investicia sa oplati.
Co som este mal docinenia s nejakymi mb tak len problemy-gigabyte (novy model s nforce 2 vtedy) 2x mrtva po skompletovani, nastaveni biosu na aktualny cpu a resete-co ma dorazilo, tie dosky nemali jumper na vyresetovanie cmosu(!!!!!!!!) ( abitka ma krasny, dlhy, v oranzovej farbe-radost resetovat

)
MSI, novsi model vtedy s 1394 a SATA, asi 2minutove cakanie na nabeh biosu pri zapojenom sata disku ako primar - po pol roku novy bios zo stranky, a stale ten isty problem..no comment
Uz dalej ani nespominam problemy resp. nefungovanie EPOXiek a niektorych RAM modulov...
Akoze neviem ci toto boli len konkretne konfliktne pripady, ale ak som do ABITky zapojil a zapichol cokolvek(a ze toho bolo pozehnane:-), vzdy to islo absolutne bezproblemovo a rychlo. to nevravim niekolkonasobne resety biosu po neuspesnom OC, nieklokokrat flashovany bios atd atd.......
Spat k povodnemu problemu-existuje novsi bios od d26 black mantaray?? (ja som ziadny nevygooglil-akurat akysi d27 fire, ale ten mal len novy interface oproti d26)