asi budem plakať
Dnes som kúpil chladič acelero xtreme gtx 280
Krásnučký chladič.Celý natešený po montáži som zistil že karta blbne.pasívy boli k pamätiam prilepené lepidlom herkules.nie je to toxické, tak som si myslel že to bude vpohode.neviem či ju zabilo to, alebo niečo iné.Po zapojení a zápnutí systemu sa karta asi po minúte v desktopovom prostredí vypla.tak si hovorím že asi to zle dolieha.chladič som odobral a išiel som kúpiť obojstrannú pásku.najsilnejšiu akú mali.pasívy som prilepil.celé som to zmontoval a aj popodkladal a poopieral aby to poriadne doliehalo.lenže teraz to bolo ešte horšie.chladič síce drží ako prikovaný ale karta je mŕtva.systém sa normálne zapne, aj zvuk pri zapnutí počuť.lenže obraz nikde a to už od stlačenia gombíka.Stalo sa niečo podobné už niekomu ? Myslíte že je vôbec možné opraviť to ?
Alebo ju mam rovno hodiť do kontajnera ?
Problém s mojou GTX 260
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Re: Problém s mojou GTX 260
urcite uplne nezdochla,bo by ti ani system nenastartoval..
WOOOOOOOOHOOOOOOOOOO.Zo starým chladičom to fiči bez problémov
Teraz už len hľadať kde som spravil chybu.Bože ale som si vydýchol.Myslíte že ak by chladič zle doliehal na jadro alebo pamäte, mohlo by sa diať to že je to automaticky prehriate ?
Teraz už len hľadať kde som spravil chybu.Bože ale som si vydýchol.Myslíte že ak by chladič zle doliehal na jadro alebo pamäte, mohlo by sa diať to že je to automaticky prehriate ?
Nj, to je napad lepit pasivky herkulesom. A tou najhrubsou obojstrannou lepiacou paskou si to zabil uplne. Ked bol novy, tak pasivy mali na spodnej strane taku speci lepiacu, ale hlavne teplovodivu pasku, tymto sa mali pripevnit. Btw, dufam, ze pouzivas aspon medzi zakladnou chladica a jadrom GPU teplovodivu pastu.
- Tom2871989
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00
no ty asi svoj HW nemas rad to sa nerobi cital si si aspon nejaky navod na vymenu chladica (napr. ten co je na baleni toho AC)
jasné že medzi jadrom a chladičom mam pastu
Ale tie pasívy sa nejak nedajú poriadne prilepiť.ten chladič som kúpil použitý.a tie nálepky už nelepili.neviem čo mam robiť teraz.nedá sa to niekde kúpiť ?
Ale tie pasívy sa nejak nedajú poriadne prilepiť.ten chladič som kúpil použitý.a tie nálepky už nelepili.neviem čo mam robiť teraz.nedá sa to niekde kúpiť ?
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
no jasne ze hej..pohladaj napr na http://www.tichepc.sk" onclick="window.open(this.href);return false; teplovodne pasky
ALebo http://www.qcomp.sk/shopping/product_de ... dp=as50352" onclick="window.open(this.href);return false; maju rozne velkosti
no.paráda.kúpim to a uvidím čo to spraví