upgrade z XP na Win 7...ako na to?
upgrade z XP na Win 7...ako na to?
Mam na note hodeny Win XP a prave sa mi do ruk dostal Win 7. Otazka znie....naformatovat disk a nasledne nainstalovat win 7, alebo len hodit dvd do mechaniky a preinstalovat stare XP-cka bez formatu (ak sa to vobec da) a ak to pojde, co sa stane so vsetkym softom a datami pouzivanymi a ulozenymi v XP? A ak na to pojdem cez format a instalaciu, ako je na tom win 7 s ovladacmi, pretoze k notebooku nemam absolutne nic, podari sa mi to rozbehat len so samotnym windowsom? Sorry ak je to zle formulovane, odbornik rozhodne nie som
Re: upgrade z XP na Win 7...ako na to?
-> zisti si ci ti tvoj notebook podporuje win 7, teda mas aj podporu zo strany ovladacov a nie si zastarali, druha vec dobre zvaz ci sa ti vyplati win 7 na ntbku, teda ci mas na to tu "spravnu" konfiguraciu
najjednoduchsie a najlepsie co mozes spravit je format a nasledny install win 7 ;-)
Pokial potrebujes nejake nastavenia softov tak si zalohuj najma Documments and Settings a taktiez Dokumenty.
najjednoduchsie a najlepsie co mozes spravit je format a nasledny install win 7 ;-)
Pokial potrebujes nejake nastavenia softov tak si zalohuj najma Documments and Settings a taktiez Dokumenty.
CPU: C2D E7200@3.6GHz 1.24V ~Scythe Ninja Plus~ | MB: ASUS P5Q PRO | RAM: APACER DDR2 2x1GB 800MHz GOLDEN KIT | VGA: ASUS HD4850 512MB ~Accelero S1~ | HDD: WD 160GB, Hitachi 500GB + PATA suflik(Hitachi 80GB) | PSU: ASUS A-45GA 450W | LCD: LG L204WT 20.1'' | AUDIO: Creative SB Live 5.1 Digital + KENWOOD KR-A3050 + Radiotechnika S-90 | Logitech MX500 | Logitech MOMO Racing | ASUS MyCinema-P7131
iPhone 3GS 16GB
iPhone 3GS 16GB
fLex, ale on sa pyta na to, ze ci ma pouzit upgrade zo 7cky, alebo vyformatovat disk a pustit to nanovo. Cize si mu dal odpoved, ako premier... (:
Podla mna by si to mal formatnut a nanovo instalovat. Je sice pravda, ze som nikdy nepouzil upgrade (ani z 95 na 98, ani na 2000 a ani na XP) a to hlavne z toho dovodu, ze som mal vzdy pocit (neviem ci je to tak), ze mi to "zozere viac miesta na disku a nieje nic lepsie, ako pouzit na system novu cistu particiu. Skratka reinstal nad upgrade.
Podla mna by si to mal formatnut a nanovo instalovat. Je sice pravda, ze som nikdy nepouzil upgrade (ani z 95 na 98, ani na 2000 a ani na XP) a to hlavne z toho dovodu, ze som mal vzdy pocit (neviem ci je to tak), ze mi to "zozere viac miesta na disku a nieje nic lepsie, ako pouzit na system novu cistu particiu. Skratka reinstal nad upgrade.
matopd, ty si zase nepochopil vobec co som napisal
vlastne si ma zopakoval.
Naj riesenie, format, install na novo, ja osobne ani neverim tomu "upgradeu", skor by som sa obaval zbytocneho zasraniu systemu, radsej vsetko na novo a na cisto. - co uz treti krat
inak myslim, ze z Win Xp na 7 sa neda upgradeovat, nevidel som ani upgrade 98 na XP
vlastne si ma zopakoval.
Naj riesenie, format, install na novo, ja osobne ani neverim tomu "upgradeu", skor by som sa obaval zbytocneho zasraniu systemu, radsej vsetko na novo a na cisto. - co uz treti krat
inak myslim, ze z Win Xp na 7 sa neda upgradeovat, nevidel som ani upgrade 98 na XP
CPU: C2D E7200@3.6GHz 1.24V ~Scythe Ninja Plus~ | MB: ASUS P5Q PRO | RAM: APACER DDR2 2x1GB 800MHz GOLDEN KIT | VGA: ASUS HD4850 512MB ~Accelero S1~ | HDD: WD 160GB, Hitachi 500GB + PATA suflik(Hitachi 80GB) | PSU: ASUS A-45GA 450W | LCD: LG L204WT 20.1'' | AUDIO: Creative SB Live 5.1 Digital + KENWOOD KR-A3050 + Radiotechnika S-90 | Logitech MX500 | Logitech MOMO Racing | ASUS MyCinema-P7131
iPhone 3GS 16GB
iPhone 3GS 16GB
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
mám vyskúšaný upgrade z Víst a všetko v pohode, až je to divné
resp. nejde nahodiť daemon tool ale to je všetko, pokiaľ viem nejde to zo žiadneho upgrade
resp. nejde nahodiť daemon tool ale to je všetko, pokiaľ viem nejde to zo žiadneho upgrade
Spoiler: ukázať
z toho vyplyva ?
neni nad cim dumat,
- nemoze upgradenut
- lepsi je format a install na novo a cisto
neni nad cim dumat,
- nemoze upgradenut
- lepsi je format a install na novo a cisto
iPhone 3GS 16GB
iPhone 3GS 16GB
Aj ked som nepochopil, suhlasim (:
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
ked má človek XP dá sa urobiť iba čistá inštalácia či xceš alebo nie
Spoiler: ukázať