Z-2300 problem
- Supersonic
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 11. Apr, 2008, 14:00
Z-2300 problem
cafte potrebujem radu
robili sme taku mensiu party tak som doniesol ja a kamos repraky a zapojili sme to lenze moje satelity z LogitechZ-2300 pri vyssich hlasitostiach nestihali a tak sme ich odpojili a nechali hrat iba samotny subwofer.V pohode to fungovalo len asi po 4 hodinach ho odpalilo. Viem ze to bola najvacsia blbost aku sme mohli urobit ale mali sme trocha vypite a tak.. no a teraz ked pustim nejaku hudbu tak subwofer nehra a hraju iba satelity.. moja otazka znie pridu mi pri reklamacii nato ze to boli satelity odpajane a nevyreklamuju mi to alebo mi v pohode prejde mate s tym niekto skusenosti? da sa to nejak zistit ked to otvoria ze to bolo odpajane alebo co?
dakujem
robili sme taku mensiu party tak som doniesol ja a kamos repraky a zapojili sme to lenze moje satelity z LogitechZ-2300 pri vyssich hlasitostiach nestihali a tak sme ich odpojili a nechali hrat iba samotny subwofer.V pohode to fungovalo len asi po 4 hodinach ho odpalilo. Viem ze to bola najvacsia blbost aku sme mohli urobit ale mali sme trocha vypite a tak.. no a teraz ked pustim nejaku hudbu tak subwofer nehra a hraju iba satelity.. moja otazka znie pridu mi pri reklamacii nato ze to boli satelity odpajane a nevyreklamuju mi to alebo mi v pohode prejde mate s tym niekto skusenosti? da sa to nejak zistit ked to otvoria ze to bolo odpajane alebo co?
dakujem
MB: ASUS M3A76-CM CPU: AMD Athlon II 425 2.7@3.25GHZ RAM: 2x2GB A-Data Extreme edition 1066Mhz VGA: HD4670 1GB HDD: WD 6400AAKS ZVUK: Audigy Se PSU: Fortron 400W REPRO: Logitech Z-2300 LCD: Samsung T220
Re: Z-2300 problem
nato nepridu, nemaju ako kedze satelity sa pripajaju cinch-ami a nik ti nedokaze ci boli alebo neboli zapojene len odnes na RMA povedz ze z niciho nic prestal hrat SUB ked si pocuval hudbu do je vsetko
Spoiler: ukázať
- Supersonic
- Nový používateľ
ok super
MB: ASUS M3A76-CM CPU: AMD Athlon II 425 2.7@3.25GHZ RAM: 2x2GB A-Data Extreme edition 1066Mhz VGA: HD4670 1GB HDD: WD 6400AAKS ZVUK: Audigy Se PSU: Fortron 400W REPRO: Logitech Z-2300 LCD: Samsung T220
Reproduktory nemajú čo zhorieť za žiadnych bežných podmienok, takže keď zhoreli, dá sa to považovať za výrobnú vadu a teda máš právo na reklamáciu.
Vies si predstavit zivit diskoteku len subwooferom?:-D
RMA jednoznacne
RMA jednoznacne
- cuculka
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
Ja sa divim ze ste to iba dunenie vydrzali pocuvat.Odpojit vysky lebo chrcali (ste tam mali napijit ine) .Podla mna tieto 2.1 systemy by mali byt tak skonstrulovane aby aj pri plnej hlasitosti nezhoreli.
Kúpila som v obchode nejakú jazmínovú ryžu sedemtisícšesťsto X ,ktorá je položená na Haj-Tech lopáriku AM päť Aršok, či ako sa to vyslovuje, spolu s 256 000 000 000 bitov pamätania Krála kameňov . To som odviezla jednou terou , voláme ju Strašiak Apačov a k nej máme aj vlečku ,ktorá ma tri vrtule ,tuším rok výroby siedmeho deviaty o nula nula východného času. Na tu vlečku treba minimálne 1.073 konských síl , z uložením motora v tvare XTX. A pri tom sa pozeráme na krajinku cez čelné sklo o šírke tritisíc milimetrov.
Samozrejme ,štebotavé zvuky polovodičov počúvame z každej strany ,len si pritom treba dávať pozor na tých pätnásť kanálov po ceste, tak že po tme radšej nikam nechodím .
Samozrejme ,štebotavé zvuky polovodičov počúvame z každej strany ,len si pritom treba dávať pozor na tých pätnásť kanálov po ceste, tak že po tme radšej nikam nechodím .
- Supersonic
- Nový používateľ
ved tam nehral len subwoofer ja som doniesol repro aj kamos a moj hral iba subwoofer a kamosove hrali komplet vsetky vysky..
o satelity sa stara iny integrac ako o sub.
cize to chybu nesposobilo a dam za to aj moj **** do ohna.
Problemy su 2 pri tychto bucadlach.
1. je TDA7294 ak si dobre pamatam servisny manual. Ja ho volam kodovym menom Achmed, lebo ma samovrazedne sklony. Proste blbo navrhnuty obvod, kt. sa odpaluje.
Dosledok: Brum/sum z prerazeneho obvodu a nasledne spalenie cievky vplyvom JS zlozky
2. tie TangBandy su sice ako tak znackove, ale stava sa, ze sa vystredi alebo si roztepe kmitacku/cievku o dno poloveho nadstavca.
zalezi ake ma ten menic Xmax, Xdamage
cize to chybu nesposobilo a dam za to aj moj **** do ohna.
Problemy su 2 pri tychto bucadlach.
1. je TDA7294 ak si dobre pamatam servisny manual. Ja ho volam kodovym menom Achmed, lebo ma samovrazedne sklony. Proste blbo navrhnuty obvod, kt. sa odpaluje.
Dosledok: Brum/sum z prerazeneho obvodu a nasledne spalenie cievky vplyvom JS zlozky
2. tie TangBandy su sice ako tak znackove, ale stava sa, ze sa vystredi alebo si roztepe kmitacku/cievku o dno poloveho nadstavca.
zalezi ake ma ten menic Xmax, Xdamage
TB čo dáva Logitech do reprákov majú xdmg celkom slušné, problém je v tom TDA, rovnako ako to býva napr. u genihnusov. TDA sú proste sračky (teda až na novú, pozmenenú verziu toho 7294, neviem aké má označenie)
nova 7294 je 7293, co viem...
ale TB je slusna pumpa, len v Z5500 uz sa raz doslova roztrepal.
uz to bolo 3x na reklamcke. 2x s TDAckom a 1x s TB.
Dokonca raz zblbol aj multiplexor v ovladacej jednotke.
Ale moja rada zohnat radsej solidnejsie 2.0 z bazaru yamahu/denon neuspela.
ale TB je slusna pumpa, len v Z5500 uz sa raz doslova roztrepal.
uz to bolo 3x na reklamcke. 2x s TDAckom a 1x s TB.
Dokonca raz zblbol aj multiplexor v ovladacej jednotke.
Ale moja rada zohnat radsej solidnejsie 2.0 z bazaru yamahu/denon neuspela.
No to máš tak, niektorým ľuďom nevysvetlíš. A problémom niektorých PC reproduktorov je práve ich komplikovanosť, také Geniusy Home hú by tiež neboli až také kazivé keby boli vyriešené jednoduchšie.
ono je to tazko..
a napr. u Genihnusoch to BR neplni len funkciu BR ale aj chladica. Tym, ze ofukuje EI trafo, kt. je hned za nim.
a napr. u Genihnusoch to BR neplni len funkciu BR ale aj chladica. Tym, ze ofukuje EI trafo, kt. je hned za nim.
- Supersonic
- Nový používateľ
no tak dneska som dostal telefonat ze je to vyreklamovane vymeneny Subwoofer cize paradicka mali ste pravdu ja som sa bal ze to neprejde
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
takéto chladenie používajú aj renomované značky ... a nielen na chladenie trafalacikaboss napísal:ono je to tazko..
- Supersonic
- Nový používateľ
no takze mam dalsi problem kvoli mojmu malemu brachovi
brat mi hodil mincu do bassreflexu uz dlhsie sa mi zdalo ze to nejak divne hra nieco tam tak drnčalo dnes som odpojil subwofer a ked som ho zdvihol zacala mi tam behat minca.Snazil som sa to nejak odtial vyklepat ale neslo to a teraz tam uz ani tu mincu nepocut.Bojim sa ze ked to zapnem ze sa mi s tym daco stane.Takze otazka znie da sa nejak subwofer v Z 2300 otvorit tak aby som neprisiel o zaruku? nemate s tym niekto skusenosti? dik za pomoc
brat mi hodil mincu do bassreflexu uz dlhsie sa mi zdalo ze to nejak divne hra nieco tam tak drnčalo dnes som odpojil subwofer a ked som ho zdvihol zacala mi tam behat minca.Snazil som sa to nejak odtial vyklepat ale neslo to a teraz tam uz ani tu mincu nepocut.Bojim sa ze ked to zapnem ze sa mi s tym daco stane.Takze otazka znie da sa nejak subwofer v Z 2300 otvorit tak aby som neprisiel o zaruku? nemate s tym niekto skusenosti? dik za pomoc