Zdravim. Po uspesnom upgrade biosu zakl. dosky mam jeden problem. Pc nenastartuje bez toho, aby som nevosiel do biosu a neulozil nastavenia. Proste vypnute pc zapnem a po zobrazeni loga vyrobcu dosky zostane cierna obrazovka. Ked vsak stlacim "Del", vojdem do biosu a bez akehokolvek zasahu do nastaveni stlacim F10 (ulozit a odist), pc normalne nabehne a funguje bez problemov. Takisto restart pc je bezproblemovy. Len ked pc vypnem, tak uz ho nezapnem bez toho, aby som zase nevosiel do biosu a stlacil F10.
Neviete niekto, cim to moze byt prosim?
Upgrade biosu - problem
Re: Upgrade biosu - problem
Najskor vybita bateria.
Pri vybitej baterii by sa neobnovovali aj povodne nastavenia biosu? Pretoze mne sa moje nastavenia (napr. poradie bootovania) nemenia.yesper napísal:Najskor vybita bateria.
Tak nakoniec bola asi chybna verzia biosu. Preflashnul som ju starsou verziou a pc bezi bez problemov. Zaujimave...
- spencer
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
ja som flashol dnes už druhú asrock dosku čo mám ... a všetko pekne cez windows stačí dvojklik odsúhlasiť a vše je vyriešené ale zmeny som žiadne nepostrehol ale u mojejdosky je písané že berie teraz aj x6 jadrá ...
Spoiler: ukázať