Priprava na CASEMODING by WIZIK
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Priprava na CASEMODING by WIZIK
Caute ludkovia, chystam sa na daky ten casmoding o¨bo uz ma nebavi len tak kukat na bednu ... a mal by som par otazok...
1. Da sa niekde okrem toho palacu kupit ten UV sprej?
2. Budu klasicke 2 UV neony ako napr BEE LIGHTS - BEE-CC-01-30UV (KIT, 30cm, UV) stacit na osvetlenie skrinky?
3. nekona sa daky spolocny nakup flexa opat z ciech ako to robil iwhy pred casom?
Snad zatial vsetko ale aj si na nieco spomeniem napiesm
EDIT: a este kde co najblizsie od polusu mi vygravyruju daky napis na dosticku z plechu alebo zeleza alebo hocicoho...
1. Da sa niekde okrem toho palacu kupit ten UV sprej?
2. Budu klasicke 2 UV neony ako napr BEE LIGHTS - BEE-CC-01-30UV (KIT, 30cm, UV) stacit na osvetlenie skrinky?
3. nekona sa daky spolocny nakup flexa opat z ciech ako to robil iwhy pred casom?
Snad zatial vsetko ale aj si na nieco spomeniem napiesm
EDIT: a este kde co najblizsie od polusu mi vygravyruju daky napis na dosticku z plechu alebo zeleza alebo hocicoho...
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
Huha
1. Tie spreje som videl dost casto, neviem ako u vas v blave, ale u nas to maju v kazdom druhom obchode Farby & laky alebo v Tescu...znacku nevim sa mi zda ze Duplicolor to nebol
2. 2x30cm UV neon ti veru staci na skrinku
3. Ja uz teda radsej nie
A k tomu gravirovaniu - no nevim neries zatial take veci ktore neviem sam spravit. Ono to sa roby pomocou CNC frezy cize nie gravirovanim a na to su specializovane firmy a dost sa za to plati preto je to najlepsie po znamostiach.
Ujasni si koncept, popozeraj si fora hlavne http://forums.bit-tech.net. Poriadne sa popozeraj co sa robi a co sa robit da. Ja ked som zacinal som urcite neplanoval robit nieco megalomanske pretoze som hlavne o tom nevedel, zaklad je pozerat po technikach prace.
1. Tie spreje som videl dost casto, neviem ako u vas v blave, ale u nas to maju v kazdom druhom obchode Farby & laky alebo v Tescu...znacku nevim sa mi zda ze Duplicolor to nebol
2. 2x30cm UV neon ti veru staci na skrinku
3. Ja uz teda radsej nie
A k tomu gravirovaniu - no nevim neries zatial take veci ktore neviem sam spravit. Ono to sa roby pomocou CNC frezy cize nie gravirovanim a na to su specializovane firmy a dost sa za to plati preto je to najlepsie po znamostiach.
Ujasni si koncept, popozeraj si fora hlavne http://forums.bit-tech.net. Poriadne sa popozeraj co sa robi a co sa robit da. Ja ked som zacinal som urcite neplanoval robit nieco megalomanske pretoze som hlavne o tom nevedel, zaklad je pozerat po technikach prace.
- Wizik
- VIP
No tak vy sa mate teda v tych kosiciach...u nas som bol vo farby laky a nemali ani prd...jedine cos om zatial stihol an moding kupit je tmel ktory budem potrebovat na predok kde urobit taku okruhlu dieru na fan ako mal neverican natom powerff mode...
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
- Wizik
- VIP
som si to rozmyslel...kupit jedno klasucky neon UV bezfarebny ku ktoremu pridam modry neon obycajny a to dam spolu do 1 invertoru...a ked nebude stacit tak dokupim este jeden obycajny neon...
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
- Napster050
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 16. Júl, 2005, 20:00
Tym bezfarebnym neonom asi myslel biely neon. alebo sa mylim a myslel si na nieco uplne ine ?
MB Foxconn 915P7AD-8Ks CPU Intel Pentium 4 2.8GHz @ 3005MHzRAM 768MB VGA MSI NX6600 Diamond @ 500/1000 DVD-RW LG GSA 4160B HDD 320GB Seagate & 80GB Western Digital & 40GB Seagate PSU Q-tec 650W Sound Card Realtek 7.1 CH HP color LaserJet 2550L HP deskjet 3420 HP scanjet 3530c Steelpad QcK mini Modded Case
IBM ThinkPad T22
Qtek 8500
IBM ThinkPad T22
Qtek 8500
- Napster050
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 16. Júl, 2005, 20:00
ahaa, akosi som vynechal to slovo UV ked som to cital. Ale 2x UV bude stacit urcite. Ja mam v PC jeden modry a svieti dost - viem ze UV svietia menej, ale ked 2 tak to musi stacit.
MB Foxconn 915P7AD-8Ks CPU Intel Pentium 4 2.8GHz @ 3005MHzRAM 768MB VGA MSI NX6600 Diamond @ 500/1000 DVD-RW LG GSA 4160B HDD 320GB Seagate & 80GB Western Digital & 40GB Seagate PSU Q-tec 650W Sound Card Realtek 7.1 CH HP color LaserJet 2550L HP deskjet 3420 HP scanjet 3530c Steelpad QcK mini Modded Case
IBM ThinkPad T22
Qtek 8500
IBM ThinkPad T22
Qtek 8500
No je to tmel ktory sa pouziva na opravi karoserii aut. Stoji do 100sk.Matl0_w1C napísal:trocha ot, ale aky tmel sa to vlastne pouziva/ aky je najlepsi?iwhy napísal:Tmel je hlavny, inak moc to s tym UV neprehanaj aby z toho nebola dalsia kolotocarna.
dakujem. ..
Najdes v kazdom slusnejsom obchode s farby laky.
A k tym neonom myslel som to tak: Nejde o zapojenie neonov na jeden ci dva invertory, ale o to ze uv neon sam o sebe nesvieti vyditelne spektrum farieb len zvyraznuje UV reaktivne farby. A ak pouzije spolu s nim Modry neon tak ten modry presvieti tie UV reaktivne veci a nebudes ich jednoducho vidiet ako svietia. Mozno ano, ale len obmedzene.
Sam chcem pouzit kombinaciu UV + biely neon no UV nemam zakupeny tak neviem ako sa to bude spravat, ale berte tak ze biela nie je tak vyrazna farba je to skoro ako denne svetlo. Fakt kupim uvidim mozno nakoniec tie 2 naony spolu prevadzkovat nebudem.
- Wizik
- VIP
Tak tak biely UV neon...len som sa zle vyjadrilNapster050 napísal:Tym bezfarebnym neonom asi myslel biely neon. alebo sa mylim a myslel si na nieco uplne ine ?
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !