Ahojte. Mam problem s rozbehnutim CrossFire konfiguracie v podpise. V ovladacoch mi obidve karty zobrazi. HD 3870 je primary adapter a disabled adapter je HD 3850. Ale v CCC jednoducho nemam polozku CrossFire X, kde sa CrossFire da zapnut. A najlepsie je na tom to, ze mi to islo. ALe daval som bratovi grafiku do jeho PC, preto to teraz nanovo nahadzujem. Skusal som to s 10.3, len som pripojil kartu a nic. Tak som skusil nainstalovat 10.5a, co je vlastne aj s hotfixom a nic. Mostik som skusal menit, stale nic. Aj dva som skusal davat.
Predtym som tam mal HD3870 s nejakymi 10.x ovladacmi a len som tam hodil HD 3850 k tomu a hned vyskocilo pop-up okno, ci nechcem zapnut CrossFire. Prosim pomozte. Grafiky su PRESNE TAKISTO POZAPAJANE ako predtym, kedy mi to slo.
CrossFire problem
CrossFire problem
Spoiler: ukázať
Re: CrossFire problem
So starými CCC 10.1 to ide. Nuž čo.... Nechápem tomu.
Dáfam, že profily pre CF budú aplikovateľné aj na tieto CCC. Nainštalovali sa zatiaľ, uvidíme, či budú fungovať.
Dáfam, že profily pre CF budú aplikovateľné aj na tieto CCC. Nainštalovali sa zatiaľ, uvidíme, či budú fungovať.
A tie stiahnem odkiaľ? Tak ja som tie hotfixové ťahal. A na game.amd.com sú bez hotfixu asi nie? Z kadiaľ viem, či majú WHQL?
BTW super fotka, podobnú mám na Facebook-u.
BTW super fotka, podobnú mám na Facebook-u.
na game.amd.com sú WHQL
a zistíš to podľa toho, že počas inštalácie sa neozve OS k slovu, či chceš nainštalovať tieto nepodpísané ovládače
btw: pre mňa nie je až tak prekvapivé, že podobné kombinácie prestáva AMD podporovať
a zistíš to podľa toho, že počas inštalácie sa neozve OS k slovu, či chceš nainštalovať tieto nepodpísané ovládače
btw: pre mňa nie je až tak prekvapivé, že podobné kombinácie prestáva AMD podporovať
s pozdravom, crux.
Nj. Ale v podstate mám zadarmo 40%-70% výkonu naviac a to je pre mňa dôležité.
väčšiu spotrebu, väčšie oneskorenie = latenciu AFR a bežať by ti to malo ako 2x HD 3850...
s pozdravom, crux.
Latenciu nepociťujem, spotrebu neriešim, a výkon 2 x HD 3850 je viac ako 1x HD 3870. A nové PC kupovať nebudem. Maximálne upgrade na Quad + nejaká grafika, ale túto generáciu preskočim. Keď tu bude karta s výkonom GTX 480 so spotrebou okolo 180 W, tak ju kúpim.