Zdravim mam problem mam spominanu dosku zamrzol mi comp a ked som dal reset uz nabehol iba BIOS AUTO RECOVERY tak som ho dal teda preflashovat (uz mi to urobilo predtym zopar krat) vsetko prebehlo bezproblemov dal som vypnut PC podla toho ako mi to tam pisalo no BIOS uz nenabehol vobec ani nepipa iba ked vyberem RAMky nepipa ani ked vyberem CPU ci grafiku pokial su tam RAMky tak som to dal na reklamacku dnes mi to prislo s tym "ze ju vymenili" no dosla mi iba doska bez prislusenstva a aj doska je povodna s tym istym problemom takze by som chcel vedet ci to je len v doske alebo moze byt aj nieco s CPU (aj ked to pochybujem)
EDIT: takze na reklamacnych paprieroch od agemu (tie mi dnes doniesol bratranec cez ktoreho som to vtedy kupoval) v casti prijem je to iste seriove cislo ako na doske ktoru "vymenili" a poslali mi ju takze nic nevymenili a poslali mi ju spat aj ked uznali ze je vadna takze ide im pekne naspat
nenabehne BIOS na P5E Deluxe
- Tom2871989
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00
- Tom2871989
- Používateľ
Re: nenabehne BIOS na P5E Deluxe
takze dosla nova doska uz vymenena (urcite) ale je s nou problem ten ze pri 8GB RAM sa nerozbehne iba zo 6GB RAM a ked dam grafiku do dolneho PCI-E slotu system nenabehne iba pipa nieco s touto chybou Conventional/Extended memory failure potom ked dam grafiku naspat do horneho PCI-E slotu nejde tiez az ked dam disk do ineho SATA portu potom ide takze mam to zas dat znovu reklamovat aby sa nestalo ze im to tam pojde nahodou tak mi to zas po mesiaci vratia ze tomu nic neni
Som si istý, že ti zase poslali inú reklamovanú dosku s tým, že moýno tebe pojde... Je to bežná prax.
Spoiler: ukázať
- Tom2871989
- Používateľ
no ved prave chipset horuci jak hovado a to bez akehokolvek OC a robi si to co chce chvilu ide a potom zas ani keby co bolo uvidime teraz ked je tak teplo ze by sa ten chipset trochu prepiekol ze by to uznali bez problemov lebo ked im to dam takto je mozne ze u nich to pojde