Poradte SciFi film / serial
- glirpi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36
Re: Poradte SciFi film / serial
moj best titul je TOTALL RECALL (minule storocie - 1990) .. videl som ho uz snad 20x
dalej je to film OSTROV / THE ISLAND .. ten som suchal uz asi 10x
dalej je to film OSTROV / THE ISLAND .. ten som suchal uz asi 10x
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
toto su skor scifi co si si videl naposledy a preto si ich pamataspatro16 napísal:vcelku dobrý bol aj film Sunshine(2007), Kniha prežitia(2010)
dalsie: Klony(2009), Štvrtý druh(2009)
Firefly prave zacinam pozerat, po tom co mi to poradil faugusztin . uz sa na to tesim + Serenity ma skvele hodnotenie aj na imdb tak to nemoze byt zlecalimerostv napísal:Firefly - scifi serial z vesmiru (uz kultove), nadvazuje nan film Serenity, povazovane to je za najlepsi scifi serial (nadava sa tam po cinsky:)
- panasonic650
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 13. Jan, 2009, 23:24
Mne sa pacil Battlestar Galactica ... okrem ineho rozumny pocet serii a ma to koniec.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
firefly ma len 14 casti?
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
jj, 14 + special features + film serenity
http://www.csfd.cz/film/69797-firefly/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.csfd.cz/film/69797-firefly/" onclick="window.open(this.href);return false;
- calimerostv
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 08. Jan, 2010, 15:41
este celkom fajn scifi z poslednych rokov je Knowing a z tohto roku serial Flashforward
Intel i5-2500k (Scythe Ninja 2 B), MSI Z68A-G43 (G3), ASUS STRIX-GTX970-DC2OC-4GD5, Asus Xonar DS, Intel SSD 330 180 G, RAM 8G Kingston HyperX blue DDR3 1333 Mhz + 8 G Kingston HyperX Fury blue 1600 Mhz, HDD Samsung 154UI, 753LJ+ SSD OZC Vertex 2 cache, Fractal Design Define XL (NOCTUA NF-P14, NF NFS12B, 2 x NF-A14 PWM, NF-P12 PWM), Corsair 650W TX, LCD : HP LP2475w, 27" BenQ XL2720Z, AUDIO SAMSUNG HW-C 560 S/EDC, Microsoft NE 4000, Logitech G500s, projektor BENQ 710ST
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
ten firefly nic moc-je to vlastne kobojka z buducnosti(dokonca sa tam striela z koltov )..ziadne hitech veci a filozoficke temy ala startrek,ktore mam tak rad..necudujem sa ze to stiahli..nema to ziadny napad,ale na druhej strane je pozitivne ze konecne maju tiche vakuum:-)
k teme:film PRIMER http://en.wikipedia.org/wiki/Primer_%28film%29
k teme:film PRIMER http://en.wikipedia.org/wiki/Primer_%28film%29
skvela scifi komedia http://www.imdb.com/title/tt0910554/ , zaujimava kombinacia britskeho humoru ala it crowd so scifi zanrom
- b3nco_
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 14. Okt, 2009, 16:29
suhlasim BSG je jeden z najlepsich serialov ktore som kedy videl v scifi zanre...panasonic650 napísal:Mne sa pacil Battlestar Galactica ... okrem ineho rozumny pocet serii a ma to koniec.
btw diky za paradne navrhy budem mat cez vikend co pozerat
... stale to menim ...
BSG original abo nove serie? Nove serie mam vsetky na dvd co v novom case vysli ale zatial som videl len 3 dvd, obcas dost nezazivne to je, trochen nuda.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- panasonic650
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 13. Jan, 2009, 23:24
nove... kazdy serial ma "hluche" obdobie....
prave preto je firefly iny, tam nieco take nestihne stat za jednu seriu.
vela serialov cim dlhsie slo tak tym to bolo len horsie - napriklad taky Heroes - 1. seria sa mi neskutocne pacila a vsetky dalsie uz stali dost za . podobne u mna aj lost alebo prison break - tu som ani prvu seriu neprekusol a dalsie som radsej ani nezacinal.
dobry sci-fi serial bol este Jericho - bol zruseny v suvise s strajkom scenaristov a tiez druha seria nemala taku sledovanost. ked hladas nieco s rozumnym poctom serii - ze sa to nestihne pokazit tak Jericho je jednym z tych serialov .
vela serialov cim dlhsie slo tak tym to bolo len horsie - napriklad taky Heroes - 1. seria sa mi neskutocne pacila a vsetky dalsie uz stali dost za . podobne u mna aj lost alebo prison break - tu som ani prvu seriu neprekusol a dalsie som radsej ani nezacinal.
dobry sci-fi serial bol este Jericho - bol zruseny v suvise s strajkom scenaristov a tiez druha seria nemala taku sledovanost. ked hladas nieco s rozumnym poctom serii - ze sa to nestihne pokazit tak Jericho je jednym z tych serialov .
hm, len otazne je nakolko je Jericho sci-fi. Zivot mestecka po jadrovych vybuchoch. Ten co hlada vzruso vo vesmire asi zaplace. Ale inak par casti som videl a bolo to celkom zaujimave len potom to zacali davat az neskoro v noci a holt, musim chodit do roboty, tak som to prestal pozerat
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
no nie je to star-trek to je jasne, ale urcite to ma prvky sci-fi v spojeni s mysterioznou dramou . odporucam pozriet v originalnom zneni