neni nahodou robiny HDD vo vakuu? ako disky a tak alebo sa mylim?Shatterhand napísal:HDD žiadne šance nedávam, keďže má otvory, lebo musí mať prístup k vzduchu, aby fungoval. Čiže HDD to neprežil.
Ta MB možno tiež neprežila, ale predsa len mohla. Ono je fajn, že je bližšie "odolnosťou" ku GK, lenže je tam socket - a to je najchúlostivejšia časť MB.
Zaplavy vs. PC - a.k.a ozivenie 8800GT
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 25. Aug, 2009, 10:38
Re: Zaplavy vs. PC - a.k.a ozivenie 8800GT
pla zaujimalo by ma ci to ta grafika prezila sorry za OT
Battletag: Expodan#2226
Podla mňa treba skúsiť:
- kto má známeho v hodinárstve alebo v optike alebo tam kde sa používajú ultrazvukové vaničky vyčistiť to ultrazvukom .
Ale nie v obyčajnej vode ale miesto vody tam naliať lieh,nie denaturák ale nejaký 98%
Krásne to vyčistí spoje a potom treba odskúšať nie lieh ale dosku
Až to pôjde .....tak prelakovať plošák zo strany spojov jemnou vrstvou laku
Nič lepšie ako čistenie ultrazvukom neexistuje,robí sa to tak aj na výrobnej linke od zvyškov cínu z cínovej vlny .
Ináč všetko čo má súvis s optikou je určite dead a ani liehové čistenie nepomôže lebo lieh zakaľuje šošovky.
- kto má známeho v hodinárstve alebo v optike alebo tam kde sa používajú ultrazvukové vaničky vyčistiť to ultrazvukom .
Ale nie v obyčajnej vode ale miesto vody tam naliať lieh,nie denaturák ale nejaký 98%
Krásne to vyčistí spoje a potom treba odskúšať nie lieh ale dosku
Až to pôjde .....tak prelakovať plošák zo strany spojov jemnou vrstvou laku
Nič lepšie ako čistenie ultrazvukom neexistuje,robí sa to tak aj na výrobnej linke od zvyškov cínu z cínovej vlny .
Ináč všetko čo má súvis s optikou je určite dead a ani liehové čistenie nepomôže lebo lieh zakaľuje šošovky.
z karty vyzera ze nic, iba sa vetrak toci ale nic sa nestane. po zapeceni rovnake priznaky.
uz aj pri poste bolo 1 dlhe a 2 kratke pipnutia co znaci chybu s grafikou
shampoo dik, ale myslim ze v mojom pripade to uz asi nepomoze. to blato co na tom bolo dost vela hodin malo svoje nasledky..
uz aj pri poste bolo 1 dlhe a 2 kratke pipnutia co znaci chybu s grafikou
shampoo dik, ale myslim ze v mojom pripade to uz asi nepomoze. to blato co na tom bolo dost vela hodin malo svoje nasledky..