Grafika NVIDIA+ATi
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 05. Jan, 2008, 14:00
Grafika NVIDIA+ATi
čawte chcel by som sa spýtať či je možné zapojiť ATi grafiku plus NVidia a prevádzkovať tak aby Nvidia bola len na fyziku v hrách a na F@H a Ati na ostatné veci ......niečo som si už prečítal že tréba na to nejaký hacknutý ovládač .....a chcem ešte viedieť čo je na tom pravdy že takto viem dosiahnúť zvýšenie FPS v hrách
Spoiler: ukázať
Re: Grafika NVIDIA+ATi
Ak je v systéme ATI grafika, systém sa zablokuje a PhysX sa nedá zapnúť.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
na fyziku treba ovládače haknúť na FAH netreba, akurát potrebuješ bud WinXP alebo W7
staci pouzit 257.15 beta, kde na ten blok nV akosi pozabudla, pre ostatne plati to co napisal Dexter.
http://www.ngohq.com/home.php?page=File ... _cat_id=15" onclick="window.open(this.href);return false;
Maju ich na vlastnom serveri, ale neviem ci ich uz nezamenili. Treba skusit.
tu je aj ten mod keby nahodou http://www.ngohq.com/graphic-cards/1770 ... -03-a.html" onclick="window.open(this.href);return false;
podla vsetkeho to ide bez problemov , aj ja som to chcel rozbehat 5870+ 8800GT ale odisla
podla vsetkeho to ide bez problemov , aj ja som to chcel rozbehat 5870+ 8800GT ale odisla
-
- Používateľ
no ja som už som prešiel z XP na Win 7 tak problém by nemal byť ale to je teraz len informačne lebo grafiku si musím ešte odniekial kúpiť ....a neviete ako to potom v hrách funguje ??? je tam aj nárast FPS napr NFS: Shift , GTA4 alebo Crysis .
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
crysis physx nemá, GTA4 tiež nie a Shift má CPU verziu
čiže GK ti je 2 veci
čiže GK ti je 2 veci
takze narast bude obrovskych 0%
-
- Používateľ
čiže význam to nebude mať no tak asi ani do toho nepojdem ste ma dosť odradili ......ale však physx je dosť rozšírený čo som pozeral alebo sa mýlim